Clujenii au șansa să se distanțeze la 8 puncte de locul 3, după înfrângerea Universității Craiova, pe terenul lui Sepsi.

Pleacă Edi Iordănescu de la CFR Cluj?

După remiza obținută cu FCSB, presa a anunțat că antrenorul CFR-ului îi va părăsi pe clujeni la finalul campionatului, indiferent dacă va câștiga sau nu titlul.
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj 3-3 | Spectacol total în primul derby al sezonului! Gazdele au egalat ]n prelungiri
23/01/2022 LA 07:46
Înainte de meciul cu Clinceni, Edi Iordănescu a vorbit despre aceste zvonuri, dar nu a spus clar ce va face, dar nici nu a negat știrea.
”Îmi doresc extrem de mult ca să ne ducem munca la capăt, să reușim să ne îndeplinim obiectivul (n.r. - câștigarea campionatului).
Restul sunt lucruri care apar în presă, care sunt acolo, care sunt citite. Am tăria să recunosc faptul că de-a lungul timpului s-au scris și lucruri reale, care aveau legătură cu ceea ce se întâmpla în viața și în activitatea echipei”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.
Știrea inițială
Digisport.ro informează că antrenorul CFR-ului a avut marți o ședință cu întreaga echipă, în care i-a anunțat pe jucători că va pleca în vară de la echipă. Iordănescu și-a motivat decizia, spunând că atitudinea jucătorilor nu îi este pe plac, iar continuare colaborării nu va duce la nimic bun pe viitor.
"Nu mai sunteţi un singur grup şi pe prea mulţi dintre voi nu vă mai văd gata de sacrificiu pe teren. Parcă sunteţi cu capul în altă parte şi nu aveţi liniştea necesară. Ok, vă înţeleg că oboseala este imensă, nimănui nu i-ar fi uşor, şi veniţi după performanţe care v-au consumat. Însă nu e în regulă o astfel de atitudine şi nu o accept.
”În vară s-a terminat, pentru că dacă nu plec eu, trebuie să se schimbe prea multe. Obiceiuri, deprinderi, lucruri şi chiar persoane din jur sau din echipă. Aşa că mai bine plec eu că e mai simplu.Cu vorbărie multă şi jumătăţi de măsura eu nu merg înainte.", a fost mesajul transmis jucătorilor de către Edi Iordănescu.
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
20/01/2022 LA 07:22
Romanian Liga I
Dezvăluirea tulburătoare a unui fost rapidist despre cum a ajuns după gratii: "Trăgeam când jucam"
19/01/2022 LA 07:27