Mirel Rădoi a anunțat, la finalul partidei cu Liechtenstein, că pleacă de la cârma echipei naționale a României, spunând că, din punctul lui de vedere, ratarea calificării la barajul pentru Cupa Mondială din 2022 este un eșec profesional.
Gheorghe Hagi a fost unul dintre numele de înlocuitori de pe lista FRF, însă antrenorul celor de la Farul Constanța a spus că nu se pune deocamdată problema ca el să ajungă la cârma echipei naționale.
La conferința de presă dinaintea partidei cu UTA Arad, Hagi a spus că este concentrat în acest moment doar pe ceea ce se întâmplă la echipa de club, având multe de făcut în continuare.
Romanian Liga I
Gică Hagi, mesaj clar: "Nu cred că există un club în lume care să facă asta!" Ce spune de Europa
11/11/2022 LA 20:58
"Am început un proiect la Constanța. În vară s-a întâmplat un lucru important aici. Sunt aici, lucrez, încercăm să facem lucrurile foarte bine. Nu e terminat, e la început, așa că deocamdată mă interesează foarte tare ce mi se întâmplă aici la Constanța și ce facem aici", a declarat Gică Hagi.

Rădoi, întâlnire decisivă cu oficialii FRF

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, a anunțat joi seară că în următoarele zile președintele forului, Răzvan Burleanu, va avea o întâlnire cu Mirel Rădoi, urmând a negocia continuarea colaborării. Oficialul Federației a vorbit și despre variantele care vor fi luate în considerare în cazul în care selecționerul nu va fi convins să rămână la cârma echipei naționale.
"Întâlnirea dintre Răzvan Burleanu și Rădoi va avea loc vineri sau luni, în funcție de anumite repere din programul președintelui. Eu sper în continuare ca Mirel să rămână, e firesc să purtăm acest dialog. Mai departe, e hotărârea lui să acționeze cum va crede de cuviință.
La negocieri, dacă va pica varianta Rădoi, vor fi abordați în primul rând antrenorii liberi de contract. Dacă ajungem, de exemplu, la Petrescu, va trebui să-l întrebăm mai întâi pe Nelu Varga dacă ne dă voie să-l abordăm pe Dan.
La Hagi e însă o situație mai specială. Discutăm cu patronul Hagi ca să ne permită să tratăm cu antrenorul Hagi. Glumesc! Dar la Gică e, desigur, o postură mai aparte, fiindcă el este acolo și proprietar. Niciodată nu va putea fi în același timp și patron la Farul, și selecționer. Dar am mai tot avut dialogul ăsta, inclusiv în urmă cu 3-4 ani.
Iar el a fost foarte clar atunci: 'Sunt patron, am anumite interese, nu pot intra în conflict cu naționala.' Dacă se va pune problema să vină la lot, va trebui să cedeze clubul soției sau altei persoane pentru a se degreva de acest statut vizavi de Farul. Asta ține, însă, numai de Gică și de planurile lui", a declarat Mihai Stoichiță.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/18/3255801.png
Romanian Liga I
Gică Hagi refuză să se gândească la titlu! "Punctele încă nu sunt suficiente"
04/11/2022 LA 21:58
Romanian Liga I
Un singur fotbalist remarcat la FCSB, după eșecul cu West Ham! Cum ar fi strălucit și mai tare
04/11/2022 LA 17:18