Anton Petrea a stat pe bancă pentru ultima dată la FCSB. Antrenorul îi va părăsi pe bucureșteni, iar înlocuitorul său a fost deja ales.

Mesajul lui Petrea pentru Todoran

Anton Petrea va fi înlocuit la FCSB de Dinu Todoran. La sfârșitul meciului pierdut cu CFR, Petrea a avut un mesaj pentru succesorul său pe banca FCSB-ului, dar a dezvăluit și ce le-a lipsit jucătorilor săi pentru a deveni campioni.
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj 3-3 | Spectacol total în primul derby al sezonului! Gazdele au egalat ]n prelungiri
23/01/2022 LA 07:46
"Cel mai important lucru a fost dezamăgirea pierderii titlului. A fost obiectivul meu principal și cred că e normal să fac un pas în spate.
Nu m-am gândit ce voi face, m-am concentrat pe acest final de sezon, cu acești copii, să-i integrez, să debuteze, vom vedea, nu știu ce va fi.
Nu sunt în masură să dau sfaturi, îi urez succes (n.r. lui Dinu Todoran), poate va avea mai mult noroc decât am avut eu. Le mulțumesc tuturor, staffului medical, jucătorilor, suporterilor, chiar dacă nu au fost alături de noi pe stadion.
Maturitarea probabil a lipsit, dar trebuie să vină. Am terminat sezonul regulat pe primul loc, eram favoriți, dar miza și-a spus cuvântul", a declarat Petrea la finalul meciului.
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
20/01/2022 LA 07:22
Romanian Liga I
Dezvăluirea tulburătoare a unui fost rapidist despre cum a ajuns după gratii: "Trăgeam când jucam"
19/01/2022 LA 07:27