Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția lui Toni Petrea după remiza dintre FCSB și FC Voluntari! Ce a spus despre duelul dintre CFR Cluj și Craiova

Bianca Dumitru

Publicat 14/05/2022 la 23:48 GMT+3

FCSB a remizat în această seară, scor 2-2, cu FC Voluntari, într-un meci contând pentru a noua etapă a play-off-ului Ligii 1, și are nevoie de ajutorul Universității Craiova pentru a mai spera la titlu. La finalul partidei de pe Arena Națională, Toni Petrea a comentat situația din clasament.

Toni Petrea

Credit imagine: Eurosport

FCSB nu a reușit să câștige, în această seară, în fața celor de la FC Voluntari, în partida contând pentru penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Roș-albaștrii au remizat, scor 2-2, și sunt la mâna Universității Craiova pentru a mai spera la titlu.
Deși a avut cele mai multe ocazii ale meciului, vicecampioana României a fost egalată în ultimele minute de joc, iar CFR Cluj s-ar putea distanța la 4 puncte în cazul unei victorii în partida de mâine seară.
La finalul meciului de pe Arena Națională, antrenorul celor de la FCSB a vorbit despre prestația echipei sale, arătându-se mulțumit de ceea ce au arătat jucătorii săi pe teren.
În plus, Toni Petrea a comentat și situația din clasament, spunând că așteaptă să vadă rezultatul meciului dintre CFR și Craiova, dar că FCSB se va pregăti la fel pentru duelul din ultima etapă, indiferent de rezultatul de mâine seară.
Citește și:

"Nimeni nu se gândea că ne va încurca FC Voluntari"

"Nu e ceea ce ne-am propus, să câștigăm acest meci. Cred că am făcut un joc bun, am avut multe ocazii, am ratat foarte mult. Am luat două goluri... Nici nu știu cum să le numesc, unul la ultima fază din prima repriză și apoi cu această fază din ultimele minute, nu știu ce să zic dacă a fost gol valabil sau nu.
Miza partidei și-a pus amprenta asupra evoluției echipei noastre, dar asta este situația. Toți erau conștienți, i-am văzut motivați, iar eu spun că am făcut un meci bun, am avut atitudine. Asta este, se poate întâmpla la fotbal.
N-am gestionat bine finalul acesta de joc, mai erau 5 minute, n-am reușit să închidem jocul, ne-am retras cam mult. Le-am atras atenția să nu-i lăsăm să joace pe minge lungă, așa cum s-a întâmplat la golul doi.
Se poate întâmpla orice la fotbal. Nimeni nu se gândea că FC Voluntari ar putea să ne încurce pe noi. E dezamăgitor în momentul în care joci fotbal, îți creezi ocazii, marchezi, dar nu reușești să câștigi.
Nu am vorbit încă cu băieții, i-am lăsat un pic în pace. Mai avem un meci cu echipa care e acum pe locul 1, o să vedem ce se întâmplă mâine seară. Noi mergem oricum să jucăm fotbal", a declarat Toni Petrea.
În urma remizei cu FC Voluntari, FCSB este pe locul 2 în clasamentul Ligii 1, la un punct de CFR Cluj, care o va înfrunta mâine pe Universitatea Craiova. Roș-albaștrii au nevoie ca formația lui Laurențiu Reghecampf să nu fie învinsă de campioana en-titre a României pentru ca echipa care va câștiga titlul să fie decisă în urma derby-ului dintre FCSB și CFR Cluj, programat pe 22 mai, la Buzău.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo