Dinamo a ajuns la 11 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, în weekend fiind învinsă cu scorul de 4-1 de Sepsi Sf. Gheorghe, într-un meci din a 14-a etapă a campionatului. La finalul partidei, unul dintre cei mai criticați jucători a fost Deian Sorescu, care deși a evoluat pe postul pe care spunea că joacă cel mai bine, a avut o prestație slabă.
Ulterior, Mircea Rednic a luat decizia de a-l exclude din lotul lui Dinamo pe fotbalistul de 24 de ani. Luni, fostul căpitan al 'câinilor roșii' nu a fost lăsat să-și ia echipamentul pentru a se prezenta la antrenament, fiind informat că tehnicianul a decis să-i dea o săptămână de vacanță, în care ar fi trebuit să se pregătească, alături de Constantin Nica și Mihai Neicuțescu, sub comanda antrenorului secund, Iulian Mihăescu.
Între timp, apele s-au mai calmat în Ștefan cel Mare. Administratorul special al lui Dinamo a declarat astăzi că a discutat atât cu Deian Sorescu, cât și cu Mircea Rednic, antrenorul fiind de acord să-l reprimească în lot pe fotbalist.
Liga Națiunilor UEFA
Surprizele pregătite de Edi Iordănescu pentru primul 11 al României din meciul cu Finlanda
22/09/2022 LA 07:43
"Acum a plecat Deian de la mine de la birou. Apele s-au liniștit am discutat și cu el și cu Mircea Rednic, care a fost de acord ca Deian să se întoarcă la antrenamente.
A fost și de dimineață la antrenamente, ceea ce e foarte bine pentru că problema trebuia rezolvată rapid. De fapt, problemele sunt făcute ca să fie rezolvate, iar eu ca președinte trebuie să găsesc soluții de fiecare dată", a declarat Iuliu Mureșan, potrivit Fanatik.

"Sperăm să-l transferăm pe bani mulți!"

Luni seară, după ce a apărut informația că Sorescu a fost scos din lot, Iuliu Mureșan a ținut să clarifice situația fostului căpitan din Ștefan cel Mare, declarând la Digi Sport că fotbalistul va reveni în echipă pentru că este un jucător important, pe care clubul intenționează să-l transfere pe o sumă importantă de bani în perioada de mercato din iarnă.
"Deian e un jucător cu personalitate și își spune părerea. A comentat, a zis ceva la ce i-a reproșat antrenorul, dar n-a fost nimic altceva. După aceea, și-a tot cerut scuze. Nu agresiv, dar a comentat. El a avut o perioadă foarte bună, cu cele cinci goluri. Poate și din cauza faptului că n-a fost transferat când a avut o ofertă, după aceea n-a mai fost așa implicat.
O săptămână a fost lăsat să se odihnească, dar n-a fost trimis la echipa a doua. Va reveni. Lucrurile sunt în dinamică, depinde foarte mult ce discuții va avea cu Mircea Rednic în continuare. Nu ne permitem să renunțăm la Sorescu, e un jucător emblematic în acest moment pentru Dinamo, e golgheterul echipei, a produs 6 dintre cele 8 puncte acumulate de noi.
A avut cu Rednic o discuție în vestiar și va lipsi câteva zile de la antrenamente. Nu e nimic grav, noi sperăm să-l transferăm pe bani mulți în iarnă. E și dorința lui să plece în iarnă, și a noastră, pentru că avem nevoie de bani", a declarat Iuliu Mureșan.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
Serie A
Răzvan Marin a debutat pentru Empoli în Serie A! Maxim, assist în Turcia. Rezultatele românilor
14/08/2022 LA 20:48
Liga Națiunilor UEFA
Naționala României, plusuri și minusuri după cele 4 jocuri din Liga Națiunilor
15/06/2022 LA 13:19