Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rednic l-a iertat pe Sorescu! Fotbalistul, reprimit în lotul lui Dinamo! Ce s-a întâmplat

Bianca Dumitru

Publicat 02/11/2021 la 18:04 GMT+2

Deian Sorescu a fost trimis luni să se antreneze sub comanda secundului lui Mircea Rednic, fiind scos din lot după eșecul cu Sepsi Sf. Gheorghe. Astăzi, fotbalistul a fost iertat și s-a antrenat alături de colegii săi, Iuliu Mureșan contribuind la împăcarea dintre el și antrenorul lui Dinamo.

Deian Sorescu (Dinamo). Sursa: GSP.

Credit imagine: facebook

Dinamo a ajuns la 11 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, în weekend fiind învinsă cu scorul de 4-1 de Sepsi Sf. Gheorghe, într-un meci din a 14-a etapă a campionatului. La finalul partidei, unul dintre cei mai criticați jucători a fost Deian Sorescu, care deși a evoluat pe postul pe care spunea că joacă cel mai bine, a avut o prestație slabă.
Ulterior, Mircea Rednic a luat decizia de a-l exclude din lotul lui Dinamo pe fotbalistul de 24 de ani. Luni, fostul căpitan al 'câinilor roșii' nu a fost lăsat să-și ia echipamentul pentru a se prezenta la antrenament, fiind informat că tehnicianul a decis să-i dea o săptămână de vacanță, în care ar fi trebuit să se pregătească, alături de Constantin Nica și Mihai Neicuțescu, sub comanda antrenorului secund, Iulian Mihăescu.
Între timp, apele s-au mai calmat în Ștefan cel Mare. Administratorul special al lui Dinamo a declarat astăzi că a discutat atât cu Deian Sorescu, cât și cu Mircea Rednic, antrenorul fiind de acord să-l reprimească în lot pe fotbalist.
"Acum a plecat Deian de la mine de la birou. Apele s-au liniștit am discutat și cu el și cu Mircea Rednic, care a fost de acord ca Deian să se întoarcă la antrenamente.
A fost și de dimineață la antrenamente, ceea ce e foarte bine pentru că problema trebuia rezolvată rapid. De fapt, problemele sunt făcute ca să fie rezolvate, iar eu ca președinte trebuie să găsesc soluții de fiecare dată", a declarat Iuliu Mureșan, potrivit Fanatik.

"Sperăm să-l transferăm pe bani mulți!"

Luni seară, după ce a apărut informația că Sorescu a fost scos din lot, Iuliu Mureșan a ținut să clarifice situația fostului căpitan din Ștefan cel Mare, declarând la Digi Sport că fotbalistul va reveni în echipă pentru că este un jucător important, pe care clubul intenționează să-l transfere pe o sumă importantă de bani în perioada de mercato din iarnă.
"Deian e un jucător cu personalitate și își spune părerea. A comentat, a zis ceva la ce i-a reproșat antrenorul, dar n-a fost nimic altceva. După aceea, și-a tot cerut scuze. Nu agresiv, dar a comentat. El a avut o perioadă foarte bună, cu cele cinci goluri. Poate și din cauza faptului că n-a fost transferat când a avut o ofertă, după aceea n-a mai fost așa implicat.
O săptămână a fost lăsat să se odihnească, dar n-a fost trimis la echipa a doua. Va reveni. Lucrurile sunt în dinamică, depinde foarte mult ce discuții va avea cu Mircea Rednic în continuare. Nu ne permitem să renunțăm la Sorescu, e un jucător emblematic în acest moment pentru Dinamo, e golgheterul echipei, a produs 6 dintre cele 8 puncte acumulate de noi.
A avut cu Rednic o discuție în vestiar și va lipsi câteva zile de la antrenamente. Nu e nimic grav, noi sperăm să-l transferăm pe bani mulți în iarnă. E și dorința lui să plece în iarnă, și a noastră, pentru că avem nevoie de bani", a declarat Iuliu Mureșan.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în a 11-a etapă de Premier League 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo