Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reghecampf, dorit de echipe din zona arabă! Care e situația antrenorului de la Universitatea Craiova

Bianca Dumitru

Actualizat 17/05/2022 la 21:02 GMT+3

Laurențiu Reghecampf s-ar putea despărți în această vară de Universitatea Craiova. Antrenorul este dorit de două echipe din Golf, cu care s-ar lupta pentru trofee.

Laurențiu Reghecampf

Credit imagine: facebook

Laurențiu Reghecampf ar putea pleca, la finalul acestui sezon, de la Universitatea Craiova. Potrivit ProSport, antrenorul a primit două oferte din Golf.
Tehnicianul în vârstă de 46 de ani este dorit de o echipă din Qatar și de una din Arabia Saudită. Ambele cluburi i-au făcut propuneri tentante nu doar din punct de vedere financiar, ci și sportiv, formațiile având obiectivele de a lupta pentru titlu și de a se califica în fazele superioare ale Ligii Campionilor Asiei.
Conform unor informații din presă, șefii Universității Craiova ar putea încerca să scape de Reghecampf în această vară, după ce echipa a ratat toate obiectivele, recent fiind eliminată în semifinalele Cupei României de Sepsi Sf. Gheorghe, scor general 1-3.
Oficialii oltenilor au infirmat zvonurile potrivit cărora Mirel Rădoi ar fi dorit în locul lui Reghecampf, precizând că obiectivul clubului este același cu cel al antrenorului, respectiv cucerirea unui titlu în Liga 1.
De-a lungul carierei, Laurențiu Reghecampf le-a mai pregătit pe Gloria Bistrița, FC U Craiova, FC Snagov, Concordia Chiajna, FCSB, Al-Hilal, Litex Lovech, Al-Wahda, Al-Wasl și Al Ahli.
Tehnicianul are în palmares două titluri de campion al României și o Supercupă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo