În această seară, Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 1-0 în fața celor de la FC Voluntari, în meciul din a 7-a etapă a play-off-ului Ligii 1, și continuă să spere la titlu.
Echipa lui Laurențiu Reghecampf și-a adjudecat victoria grație unui gol marcat, în minutul 7, de Ștefan Baiaram, care a trimis mingea cu capul la vinclu, și a ajuns la 5 succese consecutive în campionat.
În urma acestei victorii, oltenii au acumulat 45 de puncte și s-au apropiat la doar un punct de FCSB și la 3 puncte de CFR Cluj, care au, însă, câte un meci mai puțin disputat.
Romanian Liga I
Reghecampf, dorit de echipe din zona arabă! Care e situația antrenorului de la Universitatea Craiova
IERI LA 18:01
După meci, Laurențiu Reghecampf a analizat prestația jucătorilor săi. Antrenorul echipei din Bănie a recunoscut că nu a văzut un fotbal frumos, dar le-a mulțumit elevilor lui pentru rezultat.
În plus, tehnicianul a ținut să îi laude pe cei peste 15.000 de suporteri prezenți în tribune, cărora le-a promis că vor vedea un meci mai spectaculos săptămâna viitoare, când Universitatea Craiova va primi vizita celor de la FCSB.
Citește și:

"Numai așa putem forma o echipă puternică"

"Le mulțumesc jucătorilor pentru acest meci, chiar dacă n-a fost plăcut ochiului. Știam că vom suferi, lipseau cei doi fundași centrali. Prin schimbarea lui Marius Constantin, accidentat la pauză, a trebuit să-l tragem pe Crețu din linia de mijloc și am pierdut unul dintre jucătorii cei mai în formă, care recuperează foarte multe mingi, apare la finalizare.
Mai multe lucruri n-au fost de partea noastră astăzi, accidentarea lui Screciu a venit la antrenamentul de ieri. Valerică Găman vine după o perioadă foarte lungă, nu e 100% pregătit. Nu este ușor, ritmul de joc este foarte ridicat pentru un jucător care a stat cinci luni afară și vine după o operație.
Rezultatul este pozitiv. Știu că anumiți oameni nu sunt mulțumiți de ceea ce au văzut, dar cred că este important să suferim și noi în anumite meciuri. Numai așa putem forma o echipă puternică, care știe să se descurce în fiecare moment.
Pentru echipele care joacă în play-off, cele mai importante sunt punctele. Este foarte important că am câștigat astăzi. Am spus-o că acest meci va fi mult mai greu decât meciul cu FCSB. Dacă noi câștigam azi un singur punct, nu mai era important meciul cu FCSB. Am suferit, mai ales în ultimele 10-15 minute. Sunt sigur că la următorul meci vom avea altă reacție.
Fanii au fost superbi, am avut peste 15.000 de oameni. Sunt sigur că la meciul cu FCSB vom avea peste 20.000 de spectatori. Sper să-i răsplătim cu un rezultat pozitiv. Eu zic că avem maturitatea necesară să ne descurcăm în următoarele partide. Nu suntem la mâna noastră, așteptăm celelalte rezultate. Dar vom juca până la capăt, vedem la final ce se întâmplă", a declarat Laurențiu Reghecampf.

Liga 1 | Lupta la titlu se dă în 3

Următorul meci al oltenilor, din a 8-a etapă a play-off-ului Ligii 1, contra celor de la FCSB, este programat duminica viitoare, de la ora 19:30.
Romanian Liga I
CFR Cluj este campioana României pentru al cincilea sezon consecutiv! Craiova n-a ajutat-o pe FCSB
15/05/2022 LA 20:21
Romanian Liga I
"Practică cel mai frumos fotbal!" Ce echipă din Liga 1 l-a impresionat pe Anghel Iordănescu
20/04/2022 LA 08:14