Rapid nu a reușit să se impună în fața celor de la FC U Craiova, în ultimul meci al etapei a 14-a din Liga 1, chiar dacă echipa lui Mihai Iosif a dominat atât din punct de vedere al ocaziilor de gol, cât și al posesiei.
Prima ocazie importantă a giuleștenilor i-a aparținut lui Sefer, care a șutat de la peste 30 de metri spre poarta oltenilor, în minutul 19, mingea lovind bara. După doar câteva secunde, Albu și-a încercat și el norocul la poarta lui Mogoșanu, cu un șut din interiorul careului, însă portarul Craiovei a prins mingea fără probleme.
Ulterior, giuleștenii au avut o dublă ocazie imediat după pauză. Inițial Bălan a scăpat singur cu Mogoșanu, care a reușit să respingă balonul. Mingea a ajuns, însă, la Ioniță, al cărui șut a trecut peste poartă.
Romanian Liga I
FCU Craiova, învingătoare în derby-ul orașului cu Universitatea. Baeten și Ganea aduc succesul
IERI LA 19:16
În minutul 67, Sefer a trecut pe lângă gol în momentul în care a primit mingea de la Săpunaru, șutând puternic de la 20 de metri, fără a reuși să înscrie.
Oaspeții au avut prima ocazie importantă în minutul 71, când Compagno a fost lansat perfect spre poarta lui Moldovan, care s-a opus golului, păstrând tabela intactă.
În urma acestui rezultat, Rapid a urcat pe locul 6, cu 23 de puncte, în timp ce FC U Craiova se află pe a 12-a poziție a clasamentului, cu 13 puncte.
În următoarea etapă, ultima din turul acestui sezon al Ligii 1, giuleștenii vor juca pe terenul celor de la Academica Clinceni, iar oltenii vor primi vizita celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
Romanian Liga I
Fanii Rapidului boicotează super meciurile cu Fiorentina și Borussia Dortmund.Motivul nemulțumirilor
23/11/2022 LA 16:44
Romanian Liga I
Pintilii, despre posibilitatea de a continua la FCSB după pauză: "Eu sunt angajatul clubului"
13/11/2022 LA 21:42