Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ricardo Grigore a plecat de la Dinamo! Cu ce echipă din SuperLigă ar fi ajuns la un acord

Bianca Dumitru

Publicat 11/07/2022 la 18:02 GMT+3

Ricardo Grigore, fotbalist crescut în Ștefan cel Mare, s-ar fi decis să plece de la club în această vară, după retrogradarea echipei în Liga 2. Fundașul de 23 de ani s-ar fi înțeles cu cei de la FC U Craiova.

Ricardo Grigore

Credit imagine: Instagram

Ricardo Grigore este cel mai recent nume de pe lista fotbaliștilor care au ales să se despartă de Dinamo în această vară, după retrogradarea echipei din Ștefan cel Mare în Liga 2.
Potrivit GSP, fundașul de 23 de ani s-ar fi înțeles pentru un transfer cu cei de la FC U Craiova, unde Marius Croitoru avea nevoie de întăriri în apărare.
Grigore mai are contract cu Dinamo până în 2024, astfel că oltenii vor trebui să achite o sumă de bani în schimbul fotbalistului. Conform sursei citate, ar fi vorba despre 50.000 de euro.
Ricardo Grigore, care a adunat 22 de meciuri în sezonul 2021/22 în tricoul "câinilor roșii", ar urma să semneze cu FC U Craiova un contract valabil doi ani.
Fundașul, cotat de site-ul transfermarkt.com la 300.000 de euro, ar putea debuta în echipa lui Croitoru chiar la finalul acestei săptămâni, în prima etapă a SuperLigii, când Craiova o va întâlni pe Farul Constanța, în deplasare.
Citește și:

8 JUCĂTORI DE LA DINAMO VOR CONTINUA ÎN SUPERLIGĂ

Dinamo s-a despărțit de mai mulți jucători în această vară. La Petrolul au ajuns Christian Irobiso și Mirko Ivanovski, care a fost dorit de ploieșteni încă de la începutul lunii iunie.
Atacantul macedonean a mai avut și alte oferte, dar potrivit impresarului Florin Vulturar, a ales să semneze cu Petrolul datorită suporterilor și tradiției pe care o are echipa.
Sportivul, care are o cotă de piață de 250.000 de euro, a jucat în Ștefan cel Mare de la începutul lunii septembrie, iar acum a ajuns la Ploiești din postura de jucător liber de contract, înțelegerea sa cu Dinamo încheindu-se pe 30 iunie.
Tot în SuperLigă vor continua și Vlad Morar, și Gabriel Torje, care au fost transferați de Farul Constanța, dar și Andreas Mihaiu, care a semnat cu Chindia Târgoviște, Alexandru Răuță, transferat la FC Hermannstadt, și Cosmin Matei, care a devenit jucătorul lui Sepsi Sf. Gheorghe.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo