Rapid a fost învinsă în meciul din a noua etapă a Ligii 1 de Gaz Metan Mediaș, scor 1-2. Suporterii giuleștenilor nu au acceptat ușor rezultatul, iar clubul alb-vișiniu a fost sancționat de Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal ca urmare a comportamentului spectatorilor.
În timpul meciului disputat pe Arena Națională, fanii rapidiști au aruncat pe teren cu petarde, fotbalistul oaspeților, Yuri, acuzând probleme medicale din această cauză. În plus, arbitrul partidei, Lucian Rusandu, a avut nevoie să fie escortat de stewarzi în afara terenului după fluierul final, spectatorii de la tribuna 1 aruncând cu lichide spre el.
În urma acestor incidente, clubul Rapid a primit o amendă de 33.750 de lei, pe baza articolului 82 din Regulamentul Disciplinar, care se referă la responsabilitatea pentru comportamentul spectatorilor. În plus, maseurul echipei a fost amendat cu 1.000 de lei și a primit o suspendare de două etape ca urmare a eliminării din finalul partidei.
Romanian Liga I
Adi Mutu, după înfrângerea Rapidului pe terenul Chindiei: "Am încercat să creez un șoc!"
03/10/2022 LA 20:56

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU MIHAI IOSIF DUPĂ CE RAPID A AJUNS LA 3 MECIURI FĂRĂ VICTORIE ÎN LIGA 1

După un start perfect de sezon, Rapid pare că și-a pierdut din putere. Giuleștenii au fost învinși în a noua etapă a Ligii 1 de Gaz Metan Mediaș, scor 1-2, ajungând la 3 meciuri fără victorie în campionat, și pot coborî până pe locul 4 în clasament, în funcție de rezultatele pe care le vor înregistra FC Botoșani și UTA Arad, în duelurile cu Dinamo, respectiv Sepsi Sf. Gheorghe.
După meciul de vineri seară, în presă s-a vorbit despre posibilitatea ca Mihai Iosif să fie schimbat de pe banca tehnică a Rapidului. Președintele alb-vișiniilor a vorbit despre situația de la echipă. Daniel Niculae a spus că nu se pune problema ca antrenorul care a ajutat clubul să promoveze în Liga 1 să fie demis.
"Ne așteptam să apară și astfel de momente pe parcursul sezonului. În meciurile următoare vom avea împreună emoții pentru Rapid. Nu se pune problema ca Mihai Iosif să plece de la Rapid! Indiferent de rezultate, Mihai Iosif va continua la Rapid. Este exclus să plece. Mihai Iosif a demonstrat că merită să antreneze Rapidul în Liga 1. Se simte faptul că acum a fost în tribună", a spus Daniel Niculae, la Digi Sport.
Romanian Liga I
Rapid a deraiat la Ploiești în meciul cu Chindia! Dâmbovițenii, la prima victorie în SuperLigă
03/10/2022 LA 20:08
Romanian Liga I
Rică Răducanu, transportat de urgență la spital! Care este starea fostului portar al Rapidului
01/10/2022 LA 14:48