Chindia a câștigat cu 2-0, după golurile marcate de Dumitrașcu și Florea.

Scandal de rasism în Liga 1

După fluierul final, a avut loc un incident neplăcut la Chindia - Hermannstadt. Fotbalistul lui Hermannstadt, Romario Pires a fost eliminat după fluierul final, iar jucătorii au fost la un pas de bătaie.
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, ferm înainte de returul barajului cu U Cluj! "Situația clubului nu este prea bună!"
ACUM 19 ORE
Romario Pires îl acuză pe fotbalistul Chindiei, Andrei Pițian că i-ar fi adresat cuvinte rasiste. Brazilianul a declarat conform Digisport, că Pițiar i-ar fi strigat "Ce faci așa, ca un maimuțoi?".
Andrei Pițian nu a fost în lot pentru acest meci, dar a stat în tribune.
"Am intrat încrezători, am vrut să nu pierdem, dar din păcate am luat gol pe contraatac. După pauză am schimbat strategia, dar din păcate am primit și al doilea gol, la care am rămas fără cuvinte. Ținând cont de experiența noastră.
Este regretabil ce s-a întâmplat. sunt jucători care se vor mai întâlni pe teren. Din nefericire, eram chiar acolo lângă Romario, a venit Piţian din tribună, l-a provocat pe Romario, n-am înţeles de ce. Am vorbit cu el înainte şi l-am felicitat pentru sezonul bun pe care l-a avut.
Am văzut când a venit şi i-a făcut nişte semne obscene. Avea ceva cu el din tribună, l-am auzit pe Piţian cum zicea că Romario provoacă. E regretabil că un jucător care a făcut un sezon bun a apelat la astfel de gesturi.
Eu n-am auzit, dar Romario susține că au fost scandări rasiste. Eu, personal, n-am fost foarte atent la conflict. Eram supărat pentru situația jocului, n-am mai fost atent la ei. Doar am văzut gesturile făcute de Pițian, dar n-am auzit ce și-au spus după acel moment.", a spus Eugen Beza, antrenorul lui Hermannstadt.

Luptă mare în play-out-ul Ligii 1

Chindia este lider în acest moment în Liga 1, cu 23 de puncte, în timp ce sibienii ocupă ultimul loc cu doar 13 puncte.
Chindia poate fi egalată la puncte de FC Argeș, dacă piteștenii câștigă meciul cu Poli Iași, din această etapă.
Romanian Liga I
Miză financiară uriașă pentru Dinamo! Cât vor încasa jucătorii dacă se vor salva de la retrogradare
ACUM O ZI
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
IERI LA 14:46