FCSB va rămâne în această vară fără mai mulți fotbaliști. Potrivit șefilor vicecampioanei României, lui Paulo Vinicius, Claudiu Keșeru și Andrei Burlacu nu li se vor prelungi contractele care expiră la finalul acestei stagiuni.
În plus, Cătălin Straton se va despărți de roș-albaștri, cu un an înainte de expirarea contractului, portarul înțelegându-se cu cei de la FC Argeș pentru un transfer.
De asemenea, Andrei Miron, care mai are contract cu FCSB până la sfârșitul acestui an, va pleca în această vară. Aflat în ultimele 6 luni de contract, fundașul și-a reziliat înțelegerea, roș-albaștrii neavând de gând să îi ofere o prelungire.
Romanian Liga I
FCSB vrea să scape de unul dintre titulari! Cine e fotbalistul care ar putea pleca în această vară
31/05/2021 LA 14:21
Potrivit AS.ro, fotbalistul de 28 de ani și-a găsit deja echipă. Miron, care are o cotă de piață de 1,1 milioane de euro, va evolua din sezonul următor în Israel, la Hapoel Haifa, echipă pe la care a trecut și Gabriel Tamaș.
Andrei Miron a jucat la FCSB de la începutul anului 2020, în sezonul recent încheiat adunând 23 de apariții în tricoul vicecampioanei României, pentru care a reușit un gol și o pasă decisivă. De-a lungul carierei, fundașul a mai jucat la Oțelul Galați și FC Botoșani.
Citește și:

PRINCIPALELE ȚINTE ALE CELOR DE LA FCSB PENTRU PERIOADA DE MERCATO

În această vară, roș-albaștrii vor face câteva schimbări în lot, conducerea celor de la FCSB dorindu-și să întărească echipa pentru următoarea stagiune a cupelor europene.
Cei de la FCSB vor un fundaș central și un atacant, iar fotbaliștii vizați de vicecampioana României sunt Grigore Turda, jucătorul celor de la FC Argeș, și David Miculescu, legitimat la UTA Arad.
Conform Digi Sport, șefii roș-albaștrilor nu vor să discute despre transferuri până când echipa nu se va califica în grupele Conference League, asta urmând a însemna un câștig financiar de aproximativ 6 milioane de euro. Banii le vor permite celor de la FCSB să achite sumele dorite atât de UTA Arad, cât și de FC Argeș pentru cei doi jucători.
Vicecampioana României va încasa 350.000 de euro dacă va fi eliminată în turul 2 preliminar al Conference League, în timp ce, dacă se va opri în turul 3 preliminar, suma va crește la 550.000 de euro. Pentru o eliminare în play-off, FCSB va încasa 750.000 de euro, iar pentru o calificare în grupe, în conturile roș-albaștrilor vor intra circa 2,94 de milioane de euro.
Romanian Liga I
LIVETEXT Superliga | Când joacă FCSB cu CFR Cluj și Craiova! Programul complet al etapelor din tur
IERI LA 07:30
Romanian Liga I
Reacție vehementă despre posibilitatea transferului lui Dorin Rotariu la FCSB: "Exclus!"
IERI LA 15:30