Articol scris de Răzvan Cîrceag
Dușan Uhrin a plecat în această dimineață din România și a declarat că nu e sigur dacă va continua, dar că este posibil să se întoarcă luni.
În aceste condiții, oficialii din "Ștefan cel Mare" au alcătuit o listă de antrenori care ar putea să-i ia locul lui Uhrin, în cazul în care acesta nu va mai dori să se întoarcă. Paulo Sergio, Vasile Miriuță și Andrea Mandorlini sunt soluțiile de urgență pentru Dinamo, conform ProSport.
Romanian Liga I
#BunișiRăi | Radiografia etapei a 10-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
ACUM 15 ORE
Cele trei nume, toți foști antrenori ai celor de la CFR Cluj, sunt vehiculate prin prisma cooptării lui Iuliu Mureșan și Răzvan Zamfir în organigrama formației bucureștene, mai scrie sursa citată.
CE DATORII ARE DINAMO
În presă s-au speculat diverse sume cu privire la datoriile pe care Dinamo le are, iar conform datelor furnizate de Ministerul Finanțelor, cuantumul datoriilor este de 6 milioane de euro la finalul lui 2020. Cu toate acestea, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar provizoriu pe care Dinamo l-a solicitat odată cu intrarea în insolvență, a spus că încă nu se cunoaște nimic cu exactitate.
"N-are niciun rost să speculăm în momentul acesta, pentru că valoarea datoriilor ne-o va da tabelul de creditori în funcție de declarațiile de creanțe care se vor depune. Astăzi putem doar să speculăm că sunt datorii la jucători, la furnizori, dar n-are rost. Am văzut prin presă tot felul de sume. Ba trei, ba șase, ba șapte. Azi nu există o certitudine. Unele dintre creanțe sunt prescrise. Unii dintre creditori, vă spun din experiență, nu-și depun declarații de creanță", a declarat acesta.
Romanian Liga I
Căderea incredibilă a lui Dinamo! Are a doua cea mai slabă apărare a Europei
ACUM O ZI
Romanian Liga I
Ce l-a surprins pe Reghecampf în meciul cu Dinamo: "M-am gândit că se vor mobiliza"
ACUM O ZI