FC Hermannstadt ar putea juca pe un stadion modern în următorul sezon în Liga 1, dacă va obține promovarea. Lucrările de la arena din Sibiu ar putea fi gata în vara acestui an, constructorii făcând progrese vizibile.
Recent au fost publicate imagini noi cu stadiul lucrărilor de modernizare. În videoclip se poate observa că în prezent se lucrează la acoperișul celor două peluze și la structura tribunei a doua, tribuna oficială fiind aproape gata.
Romanian Liga I
Final în play-off-ul Ligii 2! Petrolul și Hermannstadt revin în Liga 1, U Cluj și Chiajna, la baraj
15/05/2022 LA 15:02
Stadionul din Sibiu va avea 12.363 de locuri, dintre care 302 vor fi locuri VIP. Arena va fi dotată cu o sală de atletism, o sală de box și spații de alimentație publică.
Terenul de fotbal va avea dimensiuni similare celui de pe Camp Nou, respectiv 105 metri lungime și 68 de metri lățime, iar gazonul va fi natural, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație.
Costurile totale pentru modernizarea arenei, care reprezintă cea mai importantă lucrare a Primăriei Sibiu din ultimii 30 de ani, se ridică la circa 24 de milioane de euro.
https://i.eurosport.com/2022/03/15/3338081.png
Citește și:

ȘI LA PITEȘTI SE VA CONSTRUI UN STADION 'BIJUTERIE'

FC Argeș va avea din 2023 un nou stadion. Președintele Consiliului Director al clubului a anunțat că noua arena va avea o capacitate de 15.000 de locuri și va fi de categoria UEFA 4, urmând a putea să găzduiască meciuri internaționale. Conform sursei citate, tribunele stadionului vor fi acoperite, iar suprafața de joc va fi hibridă, noua arenă fiind comparată cu o "bijuterie".
"Stadionul se va ridica destul de repede. Cam într-un an și jumătate, doi, sperăm să vorbim de finalizare și să jucăm primul meci pe noul stadion. Capacitatea arenei va fi în jur de 15.000 de locuri, suficient pentru noi. Va fi o 'bijuterie' de stadion! Toate tribunele vor fi acoperite, aproape de teren, vor fi și spații comerciale.
Stadionul nu va avea pistă. E aceeași situație ca la Craiova. Pentru a face un nou stadion fără pistă, am fost obligați să găsim o soluție, să realizăm în aceeași bază sportivă un teren de atletism cu pistă. Se va face acest lucru pe un teren aflat în imediata vecinătate a stadionului", a declarat Mihai Foamete, la jumătatea lunii noiembrie 2021.
Specificațiile viitoarei Arene "Nicolae Dobrin":
  • sistem de iluminare a fațadei prin tehnologie LED
  • muzeu al clubului + magazin de prezentare al FC Argeș
  • sală de forță de minimum 500 mp
  • două săli pentru saună
  • sală de recuperare
  • cabinet medical
  • cabinet antidoping
  • sală de antrenament multifuncțională
Romanian Liga I
Anunțul lui Ouzounidis, după Craiova - Hermannstadt 1-0: "Vreau să schimb câteva lucruri!"
19/02/2021 LA 21:35
Romanian Liga I
Craiova - Hermannstadt 1-0. Cicâldău, gol de generic! Pigliacelli, erou în prelungiri
19/02/2021 LA 20:51