Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Șumudică a pus ochii pe un mijlocaș din Franța! Pe cine ar putea transfera CFR Cluj gratuit în această vară

Bianca Dumitru

Publicat 24/06/2021 la 15:52 GMT+3

CFR Cluj se pregătește în Austria pentru noul sezon competițional. Marius Șumudică are planuri mari și a pus ochii pe un mijlocaș central din Franța. Antrenorul îl vrea pe Guessouma Fofana, în vârstă de 28 de ani.

CFR Cluj

Credit imagine: Getty Images

Campioana României se află în aceste zile în Austria, într-un cantonament în care CFR se pregătește pentru următorul sezon competițional, în care clujenii vor lupta pentru un loc în grupele Champions League.
Marius Șumudică are planuri mari, iar oficialii clubului încearcă să-i aducă toți jucătorii pe care și-i dorește. Potrivit GSP, una dintre țintele CFR-ului este mijlocașul Guessouma Fofana, care va rămâne liber de contract la finalul acestei luni. În stagiunea precedentă, fotbalistul cu origini în Mali a evoluat în liga a doua franceză, la Guingamp.
Conform sursei citate, sportivul în vârstă de 28 de ani ar fi ajuns deja la un acord cu șefii de la Cluj. Șumudică și-l dorește la echipă ținând cont că postul de mijlocaș cu profil defensiv este unul pe care campioana României nu îl avea acoperit după ce Bordeianu a decis să se întoarcă în Arabia Saudită.
Fofana, cotat de site-ul transfermarkt.com la 650.000 de euro, a mai jucat de-a lungul carierei la Boulounge B, AS Lyon-Duchere și Amiens.

7 transferuri deja realizate

CFR Cluj a avut o campanie de transferuri interesantă, oficialii clubului reușind deja să transfere 7 jucători doriți de Marius Șumudică în lot. Este vorba despre Daniel Graovac, Cristiano, Jonathan Rodriguez, Rachid Bouhenna, Anas Tahiri, Denis Rusu și Daniel Paraschiv.
"Doi sau maximum trei fotbaliști ne-ar mai trebui ca să avem concurență în fiecare zonă. O să mai facem schimbări de la o partidă la alta, că vin călduri, vor fi meciuri în care jucătorii vor pierde săruri, electroliți, refacerea o să fie grea. Noi nu folosim metode cu care să refacem fotbaliștii în 24 de ore și să-i folosim din nou imediat. CFR are jucători trecuți de 30 de ani... Ceea ce, ca să fac o paranteză, mie îmi place, fiindcă toate performanțele din carieră le-am reușit cu acest gen de fotbaliști, oameni cu experiență foarte mare", a declarat Șumudică.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo