După ce a fost foarte aproape să semneze cu rivala FCSB, Șumudică a ales să meargă în locul lui Edi Iordănescu pe banca campioanei României.

Șumudică, prezentat oficial la CFR Cluj

Șumudică a fost prezentat oficial astăzi la CFR Cluj și a susținut prima conferință de presă din postura de antrenor al clujenilor.
Romanian Liga I
Dinamo are un nou administrator special! Cine e favorit acum să fie numit antrenor
20/07/2022 LA 15:05
„Obiectivele vor fi aceleaşi. Şi anume: să fim cei mai buni! Pentru mine, cel mai important target e să readuc lumea la stadion. Merg până în pânzele albe pentru jucătorii mei, penrtu clubul meu.
În momentul în care am venit şi mi-am luat treningul pe mine şi am văzut magazia şi am văzut culorile alb-vişnii… pentru mine înseamnă enorm!
Voi da totul pentru această echipă. Mulţumesc Clujului, mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine. Voi da tot ce am mai bun pentru a-i mulţumi.
Anvergura acestui club te obligă. E un oraş frumos, un oraş extraordinar, ştiu la ce mă înham”, a spus Șumudică la conferința de presă.

Transferuri la CFR Cluj

Clujenii nu stau degeaba nici în ceea ce privește jucătorii. CFR a adus până acum 4 fotbaliști. Jonathan Rodriguez, Rachid Bouhenna, Denis Rusu și Claudiu Petrila, întors după împrumutul de la Sepsi.
Romanian Liga I
FC Hermannstadt l-a transferat pe primul jucător mexican din istoria campionatului României
20/07/2022 LA 13:45
Romanian Liga I
Florin Tănase nu mai e dorit la FCSB! Fotbalistul, aproape de un transfer în China. Unde e așteptat
20/07/2022 LA 12:38