După ce a fost foarte aproape să semneze cu rivala FCSB, Șumudică a ales să meargă în locul lui Edi Iordănescu pe banca campioanei României.

Șumudică, prezentat oficial la CFR Cluj

Șumudică a fost prezentat oficial astăzi la CFR Cluj și a susținut prima conferință de presă din postura de antrenor al clujenilor.
Romanian Liga I
FCSB riscă să fie eliminată din Cupa României! "Nu avem soluții!" Anunțul de ultimă oră al clubului
ACUM 4 ORE
„Obiectivele vor fi aceleaşi. Şi anume: să fim cei mai buni! Pentru mine, cel mai important target e să readuc lumea la stadion. Merg până în pânzele albe pentru jucătorii mei, penrtu clubul meu.
În momentul în care am venit şi mi-am luat treningul pe mine şi am văzut magazia şi am văzut culorile alb-vişnii… pentru mine înseamnă enorm!
Voi da totul pentru această echipă. Mulţumesc Clujului, mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine. Voi da tot ce am mai bun pentru a-i mulţumi.
Anvergura acestui club te obligă. E un oraş frumos, un oraş extraordinar, ştiu la ce mă înham”, a spus Șumudică la conferința de presă.

Transferuri la CFR Cluj

Clujenii nu stau degeaba nici în ceea ce privește jucătorii. CFR a adus până acum 4 fotbaliști. Jonathan Rodriguez, Rachid Bouhenna, Denis Rusu și Claudiu Petrila, întors după împrumutul de la Sepsi.
Romanian Liga I
Reacția celor de la Farul după ce FCSB ar fi cerut amânarea partidei din a 13-a etapă a Ligii 1
ACUM 8 ORE
Romanian Liga I
#AiNoștri | Povestea lui Racovițan! Interviu exclusiv despre cum e la Botoșani și obiectivele sale
ACUM 9 ORE