Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Suntem cu banii la zi!" Iuliu Mureșan a anunțat că jucătorii de la Dinamo au primit primele promise

Bianca Dumitru

Publicat 28/02/2022 la 12:43 GMT+2

Dinamo a obținut o victorie și două rezultate de egalitate în ultimele 3 partide din Liga 1. Conducerea clubului din Ștefan cel Mare a luat decizia de le acorda prime jucătorilor, iar banii le-au fost deja virați.

Iuliu Mureșan (Dinamo)

Credit imagine: facebook

Dinamo a obținut două rezultate de egalitate și o victorie în ultimele 3 etape ale Ligii 1, iar conducerea din Ștefan cel Mare a hotărât să-i motiveze pe jucătorii lui Flavius Stoican prin acordare de prime.
Se pare că echipa a scăpat de problemele financiare din ultima vreme, iar în această dimineață administratorul special al echipei a declarat că fotbaliștii și-au primit banii promiși.
Iuliu Mureșan a lăudat prestațiile jucătorilor din meciurile cu UTA Arad, în care au rezistat deși au avut doi jucători eliminați, și Gaz Metan, pe care i-au învins cu 4-0, profitând și de situația dramatică a medieșenilor, care s-au prezentat la meci cu foarte mulți jucători U20.
"Băieții au arătat în sfârșit că înțeleg ceea ce ne dorim de la ei și acum suntem pe drumul cel bun. Am început să strângem și puncte, se putea și mai bine de când a venit Flavius Stoican, dar momentan sesizăm o schimbare în bine. Ne-am achitat și de obligațiile financiare, iar eu personal am semnat ștatele pentru primele promise băieților.
Tot ce s-a promis, s-a achitat, atât suma după meciul de la Arad, atunci când am făcut 0-0, iar jucătorii noștrii au luptat admirabil chiar și cu doi oameni mai puțin, cât și cea de la partida cu Gaz Metan, 4-0.
Însă, îmi pare rău că nu am învins Rapid în ultima etapă, dar a fost bun și un punct. Acum nu știu dacă aceste prime au făcut ca băieții să se mobilizeze suplimentar, însă totul e bine când se termină cu bine. Suntem cu banii la zi", a declarat Iuliu Mureșan, pentru ProSport.
Citește și:

Flavius Stoican, optimist după remiza cu Rapid

În etapa din weekend, Dinamo a remizat, scor 1-1, cu Rapid. La finalul partidei, antrenorul Flavius Stoican s-a arătat optimist cu privire la viitorul echipei, evidențiind valoarea lotului său și contribuția suporterilor.
"E un punct de moral pentru jucătorii, pentru tot ceea ce înseamnă Dinamo. Un meci spectaculos, cu multe faze de poartă, cu un ritm foarte bun. Acest punct ne dă încredere, suntem pe un drum bun. Am muncit mult în această partidă. Cred că un mare merit l-a avut și galeria, care i-a împins pe jucători în momentele delicate, când Rapid ne-a pus sub presiune. Singurul lucru e că am primit gol prea repede după ce am înscris, puteam să plecăm cu mai mult în această seară. Am întâlnit o echipă bună, au avut trasee de joc, au pasat.
Este un mare merit al antrenorului Mihai Iosif, Rapidul joacă fotbal. N-au avut șansă până acum să aibă și rezultate. Trebuie să fim realiști, conectați. La mai puțin de 72 de ore, ne așteaptă o partidă foarte grea, cu Sepsi. Este important să ne refacem. Am văzut mulți oameni care ne-au încurajat, Dinamo chiar este o echipă iubită. Suntem o echipă echilibrată acum, avem un lot bun. Și banca de rezerve își spune cuvântul, în a doua repriză. Nu este ușor să apară câte un jucător nou la fiecare săptămână, pe care trebuie să-l integrăm", a spus Flavius Stoican.
Până la finalul sezonului regulat, Dinamo le mai are de înfruntat în această săptămână pe Sepsi Sf. Gheorghe și CFR Cluj.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo