Rapid a obținut în ultimele minute victoria în fața celor de la Academica Clinceni, în ultimul meci al etapei a 15-a din Liga 1. Giuleștenii s-au impus cu scorul de 2-3, grație celor două lovituri de la 11 metri transformate de Bălan și golului marcat de Dandea.
După meci, antrenorul Mihai Iosif a vorbit despre cum a reușit să-i mobilizeze pe jucători la pauză, când Rapid era condusă cu 1-0. Tehnicianul a dezvăluit că a avut un discurs mai dur la finalul primei reprize, încercând să lucreze cu subconștientul fotbaliștilor săi.
În plus, Iosif s-a arătat mulțumit de ceea ce a reușit echipa sa în turul acestui sezon al Ligii 1, punctând că își dorește să obțină rezultate și mai bune după această pauză.
Romanian Liga I
Mihai Iosif a găsit 'vinovatul' pentru remiza cu CS Mioveni! "Am mers foarte mult pe mâna lor"
27/11/2021 LA 21:28
"Am jucat slab în prima repriză, nu am făcut ce am lucrat la antrenament. Am avut o discuție mai aprinsă cu ei la pauză, le-am spus ce trebuia să le spun. Fiecare om are subconștient, iar acesta trebuie lucrat întotdeauna.
Dacă stăm bine și ne uităm unde eram acum un an, în Liga 2, unde nimeni nu ne dădea șanse, eu sunt foarte mulțumit. Suntem pe un loc nesperat, nimeni nu ne vedea să facem atât de multe puncte, iar eu sunt încântat și uimit de ce am reușit să facem.
Acum vom analiza ce am făcut în aceste 15 etape și vom vedea ce am făcut bine, ce am făcut mai puțin bine. Sper să revenim mai puternici după aceste două săptămâni de pauză", a declarat Mihai Iosif la finalul partidei cu Academica Clinceni.
În urma acestui rezultat, Rapid a acumulat 26 de puncte și a urcat pe locul 5, în timp ce Academica Clinceni a rămas pe ultima poziție a clasamentului Ligii 1, cu 4 puncte.
În prima etapă a returului, programată după pauza competițională cauzată de meciurile din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, Rapid o va înfrunta în deplasare pe Chindia Târgoviște, pe 19 noiembrie, de la ora 20:30.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Rapid, fără înfrângere în Liga 1 de 7 etape! A obținut o nouă remiză după ce a fost condusă
27/11/2021 LA 20:30
Romanian Liga I
Mihai Iosif, deznădăjduit după Chindia – Rapid 2-2: "Un egal ca o înfrângere. E un moment trist"
19/11/2021 LA 21:51