Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Supărat că nu a ajuns în Giulești, Pancu și-a găsit altă echipă în Liga 1! Ce post va ocupa

Bianca Dumitru

Publicat 05/03/2022 la 16:30 GMT+2

Daniel Pancu a fost extrem de supărat din cauza faptului că Adrian Mutu este noul antrenor al Rapidului. La câteva zile de la momentul în care și-a exprimat nemulțumirea, fostul fotbalist și-a găsit o altă echipă din Liga 1 cu care va semna un contract.

Daniel Pancu, noul antrenor al lui Poli Iași

Credit imagine: Eurosport

Daniel Pancu s-a arătat extrem de nemulțumit de numirea lui Adrian Mutu în locul lui Mihai Iosif la Rapid. Fostul fotbalist care ar fi vrut să antreneze el în Giulești și-a găsit alt angajament la un club din Liga 1.
Potrivit Playsport, Daniel Pancu s-a înțeles cu cei de la FC Voluntari, cu care va semna un contract pentru a ocupa postul de coordonator al Centrului de Copii și Juniori.
"Așa e, o să merg săptămâna viitoare să discut cu cei de la FC Voluntari, rolul meu va fi, exclusiv, la Centrul de Copii și Juniori", a declarat antrenorul de 44 de ani.
Conform sursei citate, singura condiție pe care Daniel Pancu ar vrea să o pună este legată de dorința sa de a reveni în Liga 1 ca antrenor principal. El va cere să fie lăsat să plece oricând în cazul în care primește o ofertă.
Citește și:

Pancu a explodat după numirea lui Mutu la Rapid

Adrian Mutu a devenit în această săptămână noul antrenor al Rapidului. Imediat după demiterea lui Mihai Iosif a venit anunțul că Mutu va prelua echipa, o decizie destul de surprinzătoare pentru suflarea rapidistă.
La scurt timp după ce a aflat că Mutu va fi noul antrenor al Rapidului, Daniel Pancu a răbufnit pe rețelele de socializare, postând un mesaj care poate fi interpretat ca o critică directă la adresa conducerii clubului. Fostul mare jucător al giuleștenilor consideră că un antrenor din familia Rapidului trebuia numit în locul lui Mihai Iosif.
"Am renunțat la o mulțime de lucruri pentru Rapid (financiar, profesional, familial), am fost gata să mor (la propriu) pe teren pentru Rapid, am promovat mereu Rapidismul în modul în care îl vedeam eu (CURAT). Decizia luată astăzi e total împotriva principiilor Rapidului (așa cum le văd eu).
Nu mă regăsesc și nu mă identific cu Rapidul acesta, noul stadion trebuia inaugurat cu unul din familia RAPID (nu am nimic împotriva lui Mutu, dimpotrivă). Astăzi mă simt ca și cum mi-a murit un părinte și îmi adresez tot mai des întrebarea: OARE A MERITAT???", a scris Pancu pe contul său de Instagram.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo