Daniel Pancu s-a arătat extrem de nemulțumit de numirea lui Adrian Mutu în locul lui Mihai Iosif la Rapid. Fostul fotbalist care ar fi vrut să antreneze el în Giulești și-a găsit alt angajament la un club din Liga 1.
Potrivit Playsport, Daniel Pancu s-a înțeles cu cei de la FC Voluntari, cu care va semna un contract pentru a ocupa postul de coordonator al Centrului de Copii și Juniori.
"Așa e, o să merg săptămâna viitoare să discut cu cei de la FC Voluntari, rolul meu va fi, exclusiv, la Centrul de Copii și Juniori", a declarat antrenorul de 44 de ani.
Romanian Liga I
Gabi Tamaș pleacă de la FC Voluntari la finalul sezonului! Cu ce echipă din Liga 1 ar putea semna
29/04/2022 LA 04:36
Conform sursei citate, singura condiție pe care Daniel Pancu ar vrea să o pună este legată de dorința sa de a reveni în Liga 1 ca antrenor principal. El va cere să fie lăsat să plece oricând în cazul în care primește o ofertă.
Citește și:

Pancu a explodat după numirea lui Mutu la Rapid

Adrian Mutu a devenit în această săptămână noul antrenor al Rapidului. Imediat după demiterea lui Mihai Iosif a venit anunțul că Mutu va prelua echipa, o decizie destul de surprinzătoare pentru suflarea rapidistă.
La scurt timp după ce a aflat că Mutu va fi noul antrenor al Rapidului, Daniel Pancu a răbufnit pe rețelele de socializare, postând un mesaj care poate fi interpretat ca o critică directă la adresa conducerii clubului. Fostul mare jucător al giuleștenilor consideră că un antrenor din familia Rapidului trebuia numit în locul lui Mihai Iosif.
"Am renunțat la o mulțime de lucruri pentru Rapid (financiar, profesional, familial), am fost gata să mor (la propriu) pe teren pentru Rapid, am promovat mereu Rapidismul în modul în care îl vedeam eu (CURAT). Decizia luată astăzi e total împotriva principiilor Rapidului (așa cum le văd eu).
Nu mă regăsesc și nu mă identific cu Rapidul acesta, noul stadion trebuia inaugurat cu unul din familia RAPID (nu am nimic împotriva lui Mutu, dimpotrivă). Astăzi mă simt ca și cum mi-a murit un părinte și îmi adresez tot mai des întrebarea: OARE A MERITAT???", a scris Pancu pe contul său de Instagram.
Romanian Liga I
#AiNoștri | Gh. Dungu, portarul cu peste 200 de meciuri în tricoul Rapidului: "Echipa mea de suflet"
14/04/2022 LA 15:43
Romanian Liga I
Rapid, prima victorie pe noua arenă din Giulești! Echipa lui Mutu a ajuns la 3 victorii consecutive
02/04/2022 LA 19:49