Suporterii moldoveni nu mai au răbdare cu echipa și au mai multe nemulțumiri, iar ultimul gest al acestora este incredibil.

Suporterii lui Poli Iași au atacat autocarul echipei

În etapa din weekend-ul trecut, Poli Iași a jucat la Buzău contra Chindiei, iar moldovenii au pierdut cu 2-0. Poli se află pe ultimul loc cu doar 14 puncte, la 6 distanță de poziția care le garantează prezența și la anul în Liga 1.
Romanian Liga I
Fanii lui Dinamo și "U" Cluj așteaptă meciurile de la baraj! Ce mesaje le-au transmis fotbaliștilor
ACUM 9 ORE
Pagina de Facebook Iași TV Life a anunțat că suporterii au atacat autocarul lui Poli la întoarcerea de la Buzău. Conform sursei citate aceștia au blocat autocarul și au aruncat cu pietre provocând pagube serioase.
„Autocarul Politehnicii Iasi a fost vandalizat în această seară, în Păcurari, chiar la revenirea de la Buzău. Totul s-a întâmplat la doar câteva ore după ce ex-președintele Ciprian Paraschiv declara pentru doua posturi naționale: „O sa va omoare lumea cu pietre”, făcând referire la cei care au luat decizia ca Andrei Cristea si Andreias Calcan sa fie excluși din lot.
Declarația lui Ciprian Paraschiv pare a fi fost percepută exact așa cum a sunat, respectiv ca pe o instigare la violență, care a fost imediat ascultată de către câțiva suporteri, care au atacat cu bate, petarde, pumni și picioare, autocarul în care se afla echipa. Aceștia au reușit sa spargă geamurile autocarului și să creeze pagube materiale însemnate. Poliția a sosit la fața locului, iar cazul este în anchetare, la final urmând a se lua masuri împotriva celor care au produs actul de vandalism”, a scris sursa citată.

Suporterii, nemulțumiți de Nicolo Napoli

Antrenorul moldovenilor este contestat de suporteri și nu e de acord cu decizia lui de a-i exclude din lot pe Andrei Cristea și Andreias Calcan. Aceștia anunță că vor protesta în continuare.
„Calcan a greșit pe teren la o fază, a dat mingea afară singur, iar eu am avut o reacție. A fost o fază normală de joc în care jucătorii greșesc și antrenorii încearcă să facă mai bine. Dar astăzi, el trebuia să vină la mine în vestiar să-mi spună, nu să iasă în fața jucătorilor.
S-a băgat în față la toți și pentru asta l-am jignit, da. Vii la mine în vestiar, vorbim între patru ochi. L-am dat afară. Și pe el, și pe Andrei Cristea. Am cerut Comitetului Director să-i excludă pe Cristea și pe Calcan. Asta e propunerea mea. Dacă nu vor pleca ei, plec eu. Ce a făcut Andrei Cristea? A urlat la mine în timpul meciului, că sunt un antrenor de...Este sub demnitatea mea să ascult asta. Eu am venit cu inima deschisă la Poli Iași, nu să mă lupt cu fotbaliștii din interior”, a declarat Nicolo Napoli pentru ProSport.
Romanian Liga I
Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat Cupa României! Covăsnenii, primul trofeu din istorie
ACUM 10 ORE
Romanian Liga I
Turcii anunță că Moruțan este aproape de revenirea la FCSB! De ce mutarea este, însă, improbabilă
ACUM 13 ORE