3-0 cu UTA Arad, pe teren propriu, este a 7-a victorie la rând pentru FCSB. Chiar și așa, Ilie Dumitrescu este convins că Toni Petrea mai are nevoie de cel puțin 3 jucători noi pe posturi cheie pentru a spera la titlu în 2021.
„FCSB e o candidată la titlu. Favorită? Nu spun asta, pentru că e important să se întărească pe linia de fund. E important să acopere și zona aia, că acum stau în doar doi stoperi, nu poți așa. Trebuie doi apărători centrali și un număr nouă. Cuplul de fundași centrali? N-aș vrea să pun etichetă pe acest cuplu, dar e clar că trebuie întăriri acolo. Ca să poți duce o luptă la titlu, ai nevoie de întăriri, repet. Chiar dacă vor bate pe CFR Cluj și Craiova în acest final de an, tot e nevoie de transferuri”, a declarat Dumitrescu la Digisport.
https://i.eurosport.com/2020/12/06/2950123.jpg
Romanian Liga I
Răducanu, reacție dură despre fotbalul din România! Ce spune despre conflictul din Steaua și FCSB
ACUM 8 ORE

FCSB, lider detașat

După această serie excelentă, FCSB este lider în Liga 1 cu un avans de 5 puncte față de U Craiova, care va juca luni pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș. Ardelenii au învins la Cluj pe CFR, iar în etapa precedentă au pierdut cu FCSB acasă, dramatic, după un penalty contestat acordat în ultimul minut.
Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 18-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
IERI LA 13:33
Romanian Liga I
Ofertă de lux pentru Dan Petrescu din străinătate! Unde este dorit antrenorul de la CFR Cluj
IERI LA 11:50