3-0 cu UTA Arad, pe teren propriu, este a 7-a victorie la rând pentru FCSB. Chiar și așa, Ilie Dumitrescu este convins că Toni Petrea mai are nevoie de cel puțin 3 jucători noi pe posturi cheie pentru a spera la titlu în 2021.
„FCSB e o candidată la titlu. Favorită? Nu spun asta, pentru că e important să se întărească pe linia de fund. E important să acopere și zona aia, că acum stau în doar doi stoperi, nu poți așa. Trebuie doi apărători centrali și un număr nouă. Cuplul de fundași centrali? N-aș vrea să pun etichetă pe acest cuplu, dar e clar că trebuie întăriri acolo. Ca să poți duce o luptă la titlu, ai nevoie de întăriri, repet. Chiar dacă vor bate pe CFR Cluj și Craiova în acest final de an, tot e nevoie de transferuri”, a declarat Dumitrescu la Digisport.
https://i.eurosport.com/2020/12/06/2950123.jpg
Romanian Liga I
Dinamo are un nou administrator special! Cine e favorit acum să fie numit antrenor
20/07/2022 LA 15:05

FCSB, lider detașat

După această serie excelentă, FCSB este lider în Liga 1 cu un avans de 5 puncte față de U Craiova, care va juca luni pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș. Ardelenii au învins la Cluj pe CFR, iar în etapa precedentă au pierdut cu FCSB acasă, dramatic, după un penalty contestat acordat în ultimul minut.
Romanian Liga I
FC Hermannstadt l-a transferat pe primul jucător mexican din istoria campionatului României
20/07/2022 LA 13:45
Romanian Liga I
Florin Tănase nu mai e dorit la FCSB! Fotbalistul, aproape de un transfer în China. Unde e așteptat
20/07/2022 LA 12:38