Cu două etape înainte de finalul sezonului regulat, FCSB a ajuns la două meciuri fără victorie în Liga 1. Roș-albaștrii sunt la 11 puncte de liderul clasamentului, CFR Cluj, iar antrenorul echipei a spus după înfrângerea cu Farul că se teme ca FCSB să nu termine chiar mai jos de locul 2.
Astăzi, Toni Petrea a prefațat meciul cu FC Argeș, programat joi seară, de la ora 21:00, mărturisind ce discuții a avut cu jucătorii săi după duelul din weekend și ce așteptări are de la ei în deplasarea care urmează.
"O deplasare complicată ne așteaptă mâine, un joc greu, probabil dată fiind și starea terenului de acolo. Noi trebuie să revenim, am avut un joc mai puțin bun în etapa trecută, am discutat cu echipa ce nu a mers, să sperăm că la jocul de mâine lucrurile vor sta altfel și vom reuși să câștigăm.
Romanian Liga I
Reacția lui Toni Petrea după remiza dintre FCSB și FC Voluntari! Ce a spus despre meciul CFR-ului
14/05/2022 LA 20:48
Din punctul meu de vedere, doar ultimul joc m-a nemulțumit ca evoluție și ca rezultat. Până acum, evoluțiile noastre au fost destul de bune, jocul, într-adevăr, după ultimele două etape am acumulat un punct, dar trebuie să ne trezim dacă vrem să mai sperăm la locul 1.
Sper să fi remediat ceva, vedem mâine la joc, trebuie să schimbăm atitudinea și să considerăm că avem un meci foarte greu și să îl tratăm ca atare. Au apărut jucători accidentați, mâine nu ne vom putea baza pe toți jucătorii din cei care au lipsit etapa trecută, niciunul nu a reușit să revină la antrenamente momentan.
Nu pot să spun că un singur jucător e vinovat pentru o înfrângere, toată echipa e vinovată când se pierde un meci. S-au pierdut ceva puncte, șansele noastre s-au redus, vom vedea ce reușim să facem în aceste ultime etape din sezonul regulat, dacă reușim să recuperăm distanța. Jucătorii cred, normal, cât timp avem șanse matematice, toată lumea crede și trebuie să creadă până la capăt", a spus Toni Petrea, la conferința de presă dinaintea meciului cu FC Argeș.
Citește și:

Reacția lui Toni Petrea cu privire la posibila sa plecare de la FCSB

Tehnicianul celor de la FCSB a vorbit și despre zvonurile potrivit cărora la finalul acestei stagiuni ar urma să se despartă de echipă, oficialii clubului având deja două nume pe lista de posibili înlocuitori.
Toni Petrea s-a arătat deranjat de discuțiile privind viitorul său, care au apărut după o singură înfrângere, și a punctat că înțelegerea pe care o are cu FCSB este valabilă doar până în vara acestui an.
"Cât timp sunt aici mă gândesc la ce am de făcut, nu am discutat absolut nimic cu nimeni în privința viitorului meu la echipă, mă concentrez la ce am de făcut la echipă. Am contract până la finalul sezonului, rămâne de văzut dacă voi rămâne sau nu, nu știu de ce se discută după un singur meci pierdut despre așa ceva. Diferența era cam pe acolo când am venit eu, dar nu contează", a declarat antrenorul.
În acest moment, FCSB este pe locul 2 în clasamentul Ligii 1, cu 59 de puncte, fiind la 11 puncte de liderul CFR Cluj. În ultimele două etape ale sezonului regulat, roș-albaștrii le vor înfrunta pe FC Argeș, joi, de la ora 21:00, și FC Voluntari, duminică, de la ora 20:30.
Romanian Liga I
FCSB nu concepe să nu câștige meciul cu FC Voluntari! Anunțul lui Toni Petrea înainte de meci
13/05/2022 LA 13:22
Romanian Liga I
Concentrare maximă sau noroc? Unde era FCSB fără golurile marcate după minutul 85
13/05/2022 LA 09:47