Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Toni Petrea a dat cărțile pe față înaintea duelului cu Universitatea Craiova! Ce a spus despre relația cu Reghecampf

Bianca Dumitru

Actualizat 27/11/2021 la 16:45 GMT+2

FCSB o va înfrunta duminică, de la ora 20:15, pe Universitatea Craiova, în deplasare, într-un meci din a 17-a etapă a Ligii 1. Înaintea partidei, antrenorul Toni Petrea a vorbit despre întâlnirea cu Laurențiu Reghecampf, alături de care a lucrat în trecut.

Toni Petrea

Credit imagine: Eurosport

FCSB va juca în acest weekend pe terenul celor de la Universitatea Craiova, într-un prim derby al returului sezonului regulat. Înaintea partidei care va avea loc duminică, de la ora 20:15, pe Stadionul "Ion Oblemenco", antrenorul roș-albaștrilor a vorbit despre întâlnirea cu Laurențiu Reghecampf, alături de care a lucrat în trecut.
Toni Petrea a declarat, la conferința de presă, că se așteaptă la un meci frumos și a spus că îi cunoaște filosofia de joc lui Reghecampf, astfel că speră să poată profita de anumite aspecte.
"Mă bucură revederea cu fostul meu coleg, cu Laurențiu Reghecampf. E pentru prima oară când ne întâlnim ca adversari și am convingerea că va fi un meci frumos. Avem o relație bună, normală, comunicăm. În trecut nu am mai discutat, când am semnat aici, nu cred că avea rost. Dar am păstrat o relație foarte bună cu el.
Niciodată nu m-am certat cu cineva din familia Reghecampf, cu Laur sau cu altcineva, am plecat din anumite motive, dar plecarea mea nu are nicio legătură cu faptul că am fi avut probleme. Știu că e preocupat de atac, de pressing, îi cunosc filosofia și sper să pot specula anumite lucruri care le funcționează lor foarte bine", a declarat Toni Petrea la conferința de presă.

"Dacă vor pierde, nu vor mai avea șanse la titlu"

Acum câteva zile, căpitanul celor de la FCSB, Florin Tănase, a analizat și el meciul cu Universitatea Craiova, punctând că oltenii sunt obligați să câștige pentru a mai spera la titlu, acest lucru urmând a transforma duelul într-unul foarte intens.
"Sper că vom face un meci la fel de bun în deplasare și să ne întoarcem cu cele trei puncte. cu siguranță că va fi dificil, ei trebuie să recupereze mai multe puncte față de lider, dacă vor pierde, nu vor mai avea nicio șansă", a spus recent Florin Tănase, potrivit FCSB TV.
Meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB este programat duminică, de la ora 20:15. Înaintea acestei partide, oltenii lui Reghecampf sunt pe locul 3, cu 28 de puncte, iar roș-albaștrii ocupă a doua poziție a clasamentului, cu 34 de puncte.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport - Premier League, 27-28 noiembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo