Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Toni Petrea a dezvăluit care este obiectivul celor de la FCSB după victoria de la Craiova

Bianca Dumitru

Publicat 28/11/2021 la 23:11 GMT+2

FCSB s-a impus în această seară pe terenul celor de la Universitatea Craiova, scor 2-3, în partida din a 17-a etapă a Ligii 1. După meci, Toni Petrea a vorbit despre prestația echipei sale și despre obiectivul pe care roș-albaștrii îl au până la finalul anului.

Toni Petrea

Credit imagine: Eurosport

FCSB a câștigat în această seară, cu scorul de 2-3, derby-ul etapei a 17-a din Liga 1, cu Universitatea Craiova. Oltenii au deschis scorul prin Ivan, după o lovitură de la 11 metri. Dumiter a egalat după mai puțin de 5 minute, iar roș-albaștrii au intrat la pauză cu avantaj pe tabelă, după golul lui Șut. În repriza secundă, Cîmpanu a restabilit egalitatea, dar Cordea a decis scorul final în primul minut de prelungiri.
La finalul partidei, antrenorul celor de la FCSB a vorbit despre duelul de pe Stadionul 'Ion Oblemenco', spunând că din punctul lui de vedere Craiova continuă să aibă șanse la titlu. Toni Petrea a declarat și care este obiectivul echipei sale pentru următoarele săptămâni.
"A fost un meci foarte dificil, așa cum am anticipat. Ne așteptam să ne pună probleme. Am suferit, dar am reușit să rezistăm ultimele 20 de minute. Le-am permis să vină peste noi, să își creeze câteva ocazii importante de poartă.
Sunt 3 puncte foarte importante, dar nu decisive. Nu cred că Universitatea Craiova a ieșit din lupta pentru titlu. Obiectivul nostru principal, acum, este calificarea în play-off. Apoi vom vedea. La staff-ul și la echipa pe care o are Craiova, se va bate până la final.
Ne dorim mereu să începem bine, să punem presiune pe adversar din primul minut, dar nu îți iese tot timpul. Asta și din cauza adversarilor, care îți pun probleme", a declarat Toni Petrea, după meci.

Petrea: "Fiecare va avea șansele lui"

Toni Petrea a vorbit și despre faza penalty-ului din startul partidei, în urma căruia Universitatea Craiova a deschis scorul. Tehnicianul a analizat și prestațiile lui Cordea și Dumiter, cărora le-a recomandat să continue să se pregătească, fiecare urmând a avea parte de șansa de a se remarca.
"Nu știu, nu am revăzut faza. Poate a fost o poziționare greșită. Ideea e că mă deranjează că am pierdut mingea în treimea proprie. Am primit două goluri pe două greșeli ale noastre, când am pierdut mingea, ambele pe tranziție negativă. Le vom analiza și sperăm să le eliminăm.
Avem jucători buni. Nu contează că intră de la pauză sau în minutul 60. Le dau tututor încredere, curaj, să încerce să finalizeze. Le transmit să se pregătească în continuare, să își facă treaba de atacant când intră pe teren. Să dea totul, pentru că suntem la o echipă mare. Vor avea șansele lor", a conchis Toni Petrea.
În urma victoriei din această seară, FCSB a acumulat 37 de puncte, fiind în continuare pe locul 2 al clasamentului Ligii 1. În următoarea etapă a competiției, roș-albaștrii vor juca pe teren propriu cu UTA Arad, duminică, 5 decembrie, de la ora 21:30.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo