Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Toni Petrea, mesaj clar pentru jucătorii de la FCSB înainte de meciul cu CS Mioveni! "Nu mai vreau să trăiesc asta"

Bianca Dumitru

Publicat 18/02/2022 la 16:59 GMT+2

FCSB o va înfrunta sâmbătă, de la ora 19:55, pe CS Mioveni, într-un meci din a 27-a etapă a Ligii 1. Înaintea partidei, antrenorul roș-albaștrilor a vorbit despre ce își dorește să vadă de la jucătorii săi și despre absențele din lot.

Toni Petrea (FCSB)

Credit imagine: facebook

FCSB o va înfrunta sâmbătă, în deplasare, pe CS Mioveni, într-un meci din a 27-a etapă a Ligii 1. Înaintea partidei, roș-albaștrii sunt pe locul 2, cu 58 de puncte, în timp ce echipa lui Alexandru Pelici ocupă a 12-a poziție a clasamentului, cu 27 de puncte.
Toni Petrea a prefațat duelul, explicând ce le-a cerut jucătorilor săi după meciul cu Chindia Târgoviște, în care FCSB a fost condusă cu 0-2, reușind în cele din urmă să se impună cu 3-2.
"Ne așteaptă o deplasare grea, cu o echipă cu organizare defensivă foarte bună. Au un echilibru al rezultatelor în meciurile de acasă. Trebuie să fim atenți, deoarece și meciurile trecute am avut probleme cu ei. Sper să ne creăm multe situații de poartă și să le fructificăm.
Nu mi-aș dori să mai trăiesc ca la meciul cu Chindia, să suferim, vreau să marcăm noi primii, nu să stăm la pauză și apoi să alergăm toată repriza pentru a egala. Este important și jocul rezultatelor, dar totuși avem un drum de urmat și ne interesează mai mult rezultatele noastre.
Avem jucători valoroși și pot face față oricând să intre din primul minut. Important este ceea ce face pe teren, să se gândească doar la acest lucru, nu că intră din primul minut sau la pauză", a declarat antrenorul roș-albaștrilor, care a spus și că în următoarea partidă nu va putea conta pe Florinel Coman, care este răcit, fiind nevoit să stea izolat.
"Nu ne vom putea baza pe Coman pentru că încă nu e refăcut. A avut un test de COVID-19, dar a ieșit pozitiv la testul de gripă. A trebuit să stea izolat, pentru că gripa e foarte contagioasă. Azi a venit pentru prima dată la bază."
Citește și:

"Putem câștiga campionatul!"

Antrenorul celor de la FCSB a vorbit și despre lupta pentru titlu, arătându-se optimist. Petrea a explicat în ce condiții echipa lui s-ar putea clasa pe locul 1 la finalul sezonului.
"Se poate câștiga campionatul în acest ritm, contează și jocul rezultatelor, dar cu mai multă maturitate din partea noastră. Au mai apărut jucători în componența lotului și cred eu că maturitatea echipei a crescut. Nu am făcut calcule, nu pot spune la câte puncte vom fi de CFR la finalul sezonului regular.
Eu îmi doresc să scoatem maximum de puncte din aceste patru meciuri. Vom vedea ce se va întâmpla cu jocul CFR-ului, dar cel mai important este să câștigăm noi punctele noastre, începând cu meciul de mâine seară, care va fi unul greu", a conchis Toni Petrea.
Meciul dintre CS Mioveni și FCSB este programat sâmbătă, de la ora 19:55.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo