Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Au fost stabilite duelurile din semifinalele Cupei României! Când se vor disputa partidele

Bianca Dumitru

Actualizat 24/02/2022 la 12:17 GMT+2

Astăzi, de la ora 11:45, Casa Fotbalului a găzduit tragerea la sorți a meciurilor din semifinalele Cupei României.

Cupa României

Credit imagine: Eurosport

UPDATE / Prima semifinală le va pune față în față pe Sepsi Sf. Gheorghe și Universitatea Craiova, în timp ce în a doua semifinală se vor duela FC Voluntari și FC Argeș.
Primele partide din semifinalele Cupei României se vor disputa în perioada 19-21 aprilie, la Sf. Gheorghe și Voluntari, urmând ca meciurile retur să aibă loc între 10-12 mai, la Craiova și Pitești.
UPDATE / A început tragerea la sorți a meciurilor din semifinalele Cupei României.

În această dimineață, la Casa Fotbalului, are loc tragerea la sorți a duelurilor din semifinalele Cupei României. După ce în sferturi au fost calificate 5 echipe din Liga 1, două din Liga a 2-a și una din Liga 3, acum urna va include doar echipe din primul eșalon fotbalistic.
Universitatea Craiova, FC Argeș, Sepsi Sf. Gheorghe și FC Voluntari sunt formațiile care se vor înfrunta pentru cele două locuri în finala competiției.
În sferturile de finală ale Cupei României, oltenii antrenați de Laurențiu Reghecampf s-au impus cu 3-0 în fața celor de la ACSO Filiași, piteștenii au trecut după loviturile de departajare de Poli Timișoara, jucătorii lui Cristiano Bergodi i-au eliminat pe cei de la Chindia Târgoviște, cu scorul de 1-2, iar ilfovenii au câștigat în fața echipei FC Buzău, scor 0-1.
La tragerea de sorți de astăzi, toate cele 4 reprezentante ale Ligii 1 vor fi incluse într-o singură urnă.

Citește și:

Potrivit FRF, "jocurile din cadrul semifinalelor se desfășoară în sistem tur-retur, prima echipă extrasă fiind organizatoare a jocului tur. Ca urmare a abrogării principiului avantajului golului marcat în deplasare la jocurile eliminatorii disputate în dublă manșă, prin decizia Comitetului Executiv al FRF din 27 iunie 2021, în situația în care, după disputarea celor două jocuri, egalitatea se menține (la puncte și golaveraj), după o pauză de 5 minute acordată la terminarea celor 90 de minute regulamentare, jocul retur se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute, fără pauze între ele (doar pentru schimbarea terenului).
În cazul în care egalitatea se menține și după reprizele de prelungire, echipa câștigătoare va fi desemnată în urma executării loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă, în conformitate cu Legile Jocului."
În plus, trebuie amintit că "meciurile din cadrul Cupei României care nu se pot disputa din cauza rezultatelor pozitive la testările pentru Covid-19 nu se pot reprograma."
Primele partide din semifinalele Cupei României se vor disputa în perioada 19-21 aprilie, urmând ca meciurile retur să aibă loc între 10-12 mai. Programul duelurilor va fi stabilit și anunțat ulterior pe site-ul Federației Române de Fotbal.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo