Suporterii Craiovei aveau încredere în Trică și pentru Liga 1, dar nu sunt împotriva lui Mutu. Fostul selecționer de la echipa de tineret nu și-a prelungit contractul cu Federașia și a preferat să semneze cu o echipă de club. Ieri, fostul decar al naționalei a fost numit oficial pe banca Craiovei.

Reacția fanilor Craiovei după venirea lui Mutu

"Din păcate, clubul nu i-a acordat lui Trică încrederea pe care i-o acordăm noi. Îi mulțumim pe această cale pentru tot ce a făcut pentru acest măreț club, fiind pilonul de bază al promovărilor în prima și a doua ligă.
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj 3-3 | Spectacol total în primul derby al sezonului! Gazdele au egalat ]n prelungiri
IERI LA 07:46
Te așteptăm acolo unde știm că îți place la nebunie, alături de noi în peluză, să continuăm misiunea cea mai de preț a noastră, să aducem Știința acolo unde îi este locul. Trică este unul dintre noi!", au scris suporterii Craiovei pe pagina Peluzei Sud 1997.

Despre numirea lui Adi Mutu pe banca Craiovei

"Adrian Mutu este probabil cel mai bun fotbalist român al anilor 2000, bucurându-ne pe toți la fiecare din cele 35 goluri marcate pentru tricolori.
Este un antrenor la început de carieră, iar noi îi acordăm toată încrederea și speranța, dorind să realizeze că antrenor al Științei lucruri cel puțîn la fel de mărețe precum a realizat cu ghetele în picioare.
Adi, hai să trecem la treabă!", au adăugat fanii olteni.
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
20/01/2022 LA 07:22
Romanian Liga I
Dezvăluirea tulburătoare a unui fost rapidist despre cum a ajuns după gratii: "Trăgeam când jucam"
19/01/2022 LA 07:27