Paul Anton, unul dintre cei mai importanți jucători de la Dinamo, a intrat și el pe lista jucătorilor care și-au depus memoriu pentru a deveni liber de contract.

Anton poate pleca liber de la Dinamo

Paul Anton are 3 salarii neplătite la Dinamo și din această cauză și-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract.
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj 3-3 | Spectacol total în primul derby al sezonului! Gazdele au egalat ]n prelungiri
23/01/2022 LA 07:46
"Paul Anton nu poate să ceară 40.000 de euro sau nicio altă sumă, atât timp cât cazul său se va judeca la comisie, în România, peste două zile. El are trei salarii neplătite, nu a primit niciun ban în termenul regulamentar și a depus memoriu ca să devină liber. Totul conform regulamentelor în vigoare.
Este dreptul lui, așteptăm să vedem ce vor decide comisiile. Este jucătorul lui Dinamo până se va da o hotărâre. Paul nu a cerut absolut nimic în plus, ci doar să-i fie respectate drepturile lui conform contractului. Pe 14 iulie suntem la comisie și vedem ce decid oficialii de acolo", declarat Lucian Marinescu pentru GSP.RO.

DINAMO AR PUTEA PLĂTI 200 000 DE EURO CĂTRE ȚSKA SOFIA

Fabbrini și-a depus memoriu la FIFA pentru a-și primi drepturile financiare restante, dar pe lângă acest lucru vrea să fie plătit și pentru restul contractului care expiră vara viitoare și să fie declarat jucător liber de contract.
Prosport scrie că Dinamo și clubul din Bulgaria au agreat o clauză conform căreia Dinamo va da un procent de 20% dintr-un eventual transfer al lui Fabbrini. În caz contrar, dacă fotbalistul pleacă liber de contract din Ștefan cel Mare, Dinamo e obligată să plătească 200 000 de euro către clubul bulgar.
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
20/01/2022 LA 07:22
Romanian Liga I
Dezvăluirea tulburătoare a unui fost rapidist despre cum a ajuns după gratii: "Trăgeam când jucam"
19/01/2022 LA 07:27