Universitatea Craiova a realizat transferuri importante în ultimii ani, încasând peste 30 de milioane de euro după plecările unor jucători precum Alex Mitriță, Valentin Mihăilă sau Alexandru Cicâldău. Clubul alb-albastru este aproape de o nouă mutare în străinătate.
Tânărul atacant Jovan Markovic este în atenția unui club din America. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani se află pe lista celor de la FC Dallas, care sunt în căutarea unui înlocuitor pentru Ricardo Pepi.
Potrivit site-ului bdgsoccer.com, Markovic este cea mai ieftină variantă a americanilor, care îi au în vizor, printre alții, și pe Mariano Diaz, cotat la 10 milioane de euro, Divock Origi, a cărui valoare de piață se ridică la 12 milioane de euro, și Pedro, cotat la 13 milioane de euro.
Romanian Liga I
#AiNoștri | Povestea lui Ștefan Baiaram! Interviu exclusiv despre Craiova și planuri de viitor
16/09/2021 LA 12:03
Despre fotbalistul Universității Craiova, cotat de site-ul transfermarkt.com la 200.000 de euro, sursa citată a scris că se află într-o formă bună și că a fost convocat la echipa națională a României.
"Născut la Belgrad, Markovic a arătat o formă bună în prima ligă din România, în ciuda minutelor puţine de pe teren, de când şi-a făcut debutul la 15 ani şi jumătate. Recent, a fost alegerea selecţionerului României pentru meciurile din preliminariile Campionatului Mondial şi a strâns 140 de minute în trei partide", au notat americanii.
În Liga 1, Jovan Markovic a jucat în medie câte 50 de minute per meci în tricoul Universității Craiova, având deja 3 goluri marcate, în meciurile cu FCSB, FC Voluntari și Rapid.
Romanian Liga I
Dat afară de FCSB, Alexandru Crețu e la un pas să semneze cu o mare rivală a roș-albaștrilor
30/08/2021 LA 19:05
Romanian Liga I
Joseph Minala, fotbalistul acuzat că și-a modificat vârsta pe când juca la Lazio, aproape de Liga 1
25/08/2021 LA 16:47