Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un jucător de la FCSB, în atenția lui Rangers! Cine ar putea ajunge coleg cu Ianis Hagi în Scoția

Bianca Dumitru

Publicat 13/07/2022 la 22:58 GMT+3

Darius Olaru este unul dintre cei mai râvniți jucători de la FCSB. Pe urmele mijlocașului de 24 de ani s-ar afla, pe lângă Torino, și Rangers, echipă la care este legitimat și Ianis Hagi.

FCSB

Credit imagine: facebook

Darius Olaru a fost unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB în sezonul 2021/22. Mijlocașul le-a atras atenția mai multor echipe din Europa, în ultimele luni vorbindu-se despre interesul celor de la Torino pentru el.
Acum, cei de la ProSport au anunțat că românul este pe lista celor de la Rangers, echipă la care este legitimat și Ianis Hagi. Scoțienii l-ar fi urmărit pe Darius Olaru la ultimele meciuri din stagiunea precedentă a Ligii 1.
Aceștia nu au luat încă o decizie în ceea ce privește transferul, dar e clar că mutarea ar putea fi blocată de suma mare de bani pe care conducerea celor de la FCSB o vrea în schimbul fotbalistului.
Dacă vor dori să-l transfere, scoțienii vor trebui să achite 10 milioane de euro pentru Darius Olaru, iar această sumă ar putea crește după meciurile vicecampioanei României din preliminariile Conference League.
Darius Olaru, care are o cotă de piață de 5,5 milioane de euro, este jucătorul FCSB-ului din ianuarie 2020, fiind transferat atunci de la Gaz Metan Mediaș pentru 600.000 de euro.
Până acum, mijlocașul de 24 de ani a adunat 84 de apariții în tricoul roș-albaștrilor, reușind 17 goluri și 17 pase decisive. Contractul lui Olaru cu FCSB expiră în vara anului 2024.
Citește și:

Darius Olaru, dorit și de Torino

Darius Olaru, care a fost convocat în această vară de Edi Iordănescu pentru primele meciuri ale echipei naționale din Liga Națiunilor, a avut prestații foarte bune și în tricoul României.
În urma evoluției din meciul cu Finlanda, Olaru i-ar fi impresionat pe cei de la Torino, care au fost la București pentru a-l urmări în meciul din a treia etapă a Ligii Națiunilor.
De altfel, jurnaliștii din Italia au scris încă de la finalul lunii aprilie că reprezentanții lui Torino au pus ochii pe trei jucători de la FCSB și unul de la Rapid București, fiind vorba despre Darius Olaru, Octavian Popescu și Ianis Stoica, respectiv Rareș Ilie.
Conform sursei citate, directorul sportiv al echipei din Serie A ar fi fost în România pentru a-i vedea pe jucătorii lui Toni Petrea. Davide Vagnati ar fi rămas impresionat cel mai tare de Octavian Popescu și Darius Olaru, însă a fost conștient că transferurile vor fi extrem de greu de realizat în condițiile în care șefii roș-albaștrilor vor sume uriașe de bani în schimbul celor doi.
Potrivit Spotmedia, reprezentanții clubului din Serie A vor continua să-l urmărească pe mijlocașul de 24 de ani al vicecampioanei României.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo