Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un jucător de la FCSB pleacă la o altă echipă din Liga 1! Cu cine va semna fotbalistul trecut și pe la Dinamo

Bianca Dumitru

Publicat 30/05/2022 la 16:37 GMT+3

FCSB se va despărți în această vară de Cătălin Straton. Portarul transferat în 2020 de la Dinamo are șanse importante de a se înțelege cu FC Argeș, echipa care a încheiat sezonul 2021/22 pe locul 6 în Liga 1.

FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB a ratat încă o dată șansa de a deveni campioană a României, CFR Cluj adjudecându-și la finalul acestui sezon cel de-al cincilea titlu consecutiv. În această vară, roș-albaștrii vor face câteva schimbări în lot.
Unul dintre fotbaliștii care se vor despărți de echipă este Cătălin Straton. Portarul de 32 de ani, care a ajuns la FCSB în 2020, fiind transferat de la Dinamo, va pleca de la vicecampioana României cu un an înainte de expirarea contractului său.
Potrivit DigiSport, goalkeeper-ul s-ar fi înțeles cu șefii lui FC Argeș, club care a încheiat sezonul 2021/22 pe locul 6 în clasamentul Ligii 1.
Cătălin Straton a evoluat destul de puțin în tricoul celor de la FCSB. În ultimul sezon, portarul a fost rezerva lui Andrei Vlad și Ștefan Târnovanu, bifând doar două apariții, una în Liga 1 și una în Cupa României, meciuri în care a încasat 4 goluri.
Citește și:

Ce jucători mai pleacă de la FCSB

În urmă cu două săptămâni, la mai puțin de 48 de ore de la momentul în care CFR Cluj și-a adjudecat un nou titlu, conducerea celor de la FCSB a anunțat cine sunt primii fotbaliști care se vor despărți de echipă în această vară.
Astfel, potrivit șefilor vicecampioanei României, lui Paulo Vinicius, Claudiu Keșeru și Andrei Burlacu nu li se vor prelungi contractele care expiră la finalul acestei stagiuni.
Într-o situație asemănătoare se află și Andrei Miron, care mai are contract cu FCSB până la sfârșitul acestui an. Din vară, aflat în ultimele 6 luni de contract, fundașul va putea semna cu orice echipă din postura de jucător liber de contract, în cazul în care roș-albaștrii nu îi vor oferi o prelungire a înțelegerii.
În ceea ce privește sosirile, în această vară se vor întoarce la echipă jucătorii Dragoș Nedelcu (Farul Constanța), Denis Haruț (FC Botoșani), Gabriel Simion (Aris Limassol) și Cristian Dumitru (FC Argeș). În cazul lor, conducerea celor de la FCSB va hotărî dacă vor rămâne sau nu în lot.
În plus, acestora li se adaugă Alexandru Pantea, care în stagiunea 2021/22 a fost împrumutat la FC Hermannstadt. Potrivit oficialilor vicecampioanei României, fotbalistul va rămâne cu siguranță alături de roș-albaștri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo