Aristidis Soiledis mai avea contract cu FCSB până la finalul acestei luni. Cu trei zile înainte de expirarea înțelegerii, fundașul și-a anunțat pe rețelele de socializare despărțirea de roș-albaștri. Niciuna dintre părți nu și-a dorit prelungirea contractului, astfel că Soiledis și-a luat acum rămas-bun de la colegi și de la suporteri.
Fotbalistul a postat un mesaj pe contul său de Instagram, mulțumindu-le tuturor pentru susținere și înțelegere.
"Este timpul să ne luăm rămas-bun!!! A fost o mare onoare pentru mine să port acest tricou imens timp de 2 ani... Vreau să mulțumesc clubului, colegilor mei, proprietarului, președintelui și fanilor uimitori că în cel mai dificil moment din viața mea au fost acolo pentru a mă susține. Nu vă voi uita niciodată! Vă doresc mult succes în sezonul următor!"
Romanian Liga I
Trei antrenori pentru Rapid după a treia înfrângere consecutivă pe teren propriu a lui Mihai Iosif
25/09/2021 LA 07:21
Aristidis Soiledis a fost jucătorul celor de la FCSB din 2019, când a fost transferat pentru 75.000 de euro de la FC Botoșani. Fundașul nu a reușit să se impună în echipa vicecampioanei României, adunând doar 22 de apariții în tricoul roș-albastru în doi ani.
De-a lungul carierei, grecul a mai trecut pe la Olympiacos, OFI Creta, APO Levadiakos, Drame Soxa, Niki Volou, AEK Atena, Omnia Nikosia și AOK Kerkyra.

FCSB și-a luat atacant

FCSB și-a luat atacant pentru titlu. Roș-albaștrii l-au transferat pe Zdenek Ondrasek, fotbalist care a ajuns aseară în România, urmând a face vizita medicală și a semna.
"Sunt bine, vorbim mâine mai multe. Aș fi bucuros să stau de vorbă cu voi, dar nu pot să discut acum. Bineînțeles că vreau să iau campionatul. Însă mai întâi vreau să mă instalez și să semnez contractul", a declarat pe aeroport atacantul pentru care FCSB va plăti 150.000 de euro.
Romanian Liga I
Fundașul adus recent de Dinamo, OUT de la meciul cu Craiova! Când ar putea debuta Andre Pinto
24/09/2021 LA 17:03
Romanian Liga I
CFR Cluj și-a luat atacant! Cine este fotbalistul transferat după eliminarea din Cupa României
24/09/2021 LA 13:39