Supercupa României, care se va disputa pe 9 iulie, punându-le față în față pe campioana CFR Cluj și câștigătoarea Cupei, Sepsi Sf. Gheorghe, se va juca pe arena "Francisc Neuman" din Arad.
Decizia asupra locului de desfășurare a partidei a fost luată de Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal, care a stabilit și că duelul va avea loc de la ora 20:30.
Stadionul celor de la UTA Arad are o capacitate de 12.600 de locuri, iar primul meci disputat cu spectatori pe această arenă a avut loc în 2021, fiind vorba despre finala Cupei României feminin, partidă în care s-a implus U Olimpia Cluj, în prelungiri, scor 1-0.
Romanian Liga I
CFR Cluj are o ofertă de nerefuzat pentru Andrei Burcă! Unde este dorit fundașul
IERI LA 18:04
Citește și:

Supercupa României, primul meci din România cu VAR

Supercupa României, care se va disputa pe 9 iulie, va fi primul meci de fotbal care va beneficia de arbitraj video, a anunțat, miercuri, președintele Federației Române de Fotbal.
La finalul ședinței Comitetului Executiv a FRF de la jumătatea lunii mai, Răzvan Burleanu a vorbit despre stadiul în care se află lucrările de implementare a sistemului VAR:
"În ceea ce privește implementarea VAR-ului, suntem în grafic. Așa cum am anunțat, toate meciurile din Liga I din sezonul următor vor beneficia de asistență video pentru arbitraj, iar primul meci din România care va beneficia de asistență video va fi chiar Supercupa României, care se va disputa în 9 iulie.
Ne aflăm în ultima fază de certificare a întregului sistem VAR. În aceste zile avem un reprezentant FIFA la București pentru certificarea arbitrilor și a operatorilor, iar la finalul lunii vom avea o nouă vizită din partea FIFA, pentru certificarea infrastructurii stadioanelor și pentru sisteme", a declarat Burleanu.
În Supercupa României, campioana CFR Cluj o va înfrunta pe câștigătoarea Cupei României, Sepsi Sf. Gheorghe, care s-a impus cu 2-1 în finala competiției, în fața celor de la FC Voluntari.
Fotbal
Alibec, savuros când a fost pus să-i caracterizeze într-un cuvânt pe Șumudică, Petrescu și Hagi
IERI LA 11:58
Romanian Liga I
CFR Cluj, aproape de lovitura verii! Florin Niță ar urma să semneze gratis cu ardelenii
26/06/2022 LA 20:51