Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Universitatea Craiova a încasat prima înfrângere în noul sezon de Liga1! Clinceni, victorie în Bănie

Irina Aldea

Actualizat 23/10/2020 la 23:08 GMT+3

Academica Clinceni a reușit surpriza pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova și i-a administrat Craiovei lui Bergodi prima înfrângere din acest sezon din Liga 1.

Craiova - Clinceni

Credit imagine: Eurosport

Universitatea Craiova a încasat prima înfrângere din noul sezon de Liga 1, pe teren propriu, în fața ilfovenilor de la Academia Clinceni. Oltenii au avut până acum un parcurs fără greșală, dar ilfovenii au reușit să le strice palmaresul impecabil din acest sezon. Singurul gol al meciului a fost marcat în repriza a doua, în minutul 57, de către mijlocașul argentinian, Juan Bautista Cascini.
În urma acestui eșec, trupa lui Bergodi nu are parte de o modificare în clasament. Vicecampioana din sezonul trecut continuă pe primul loc în clasamentul Ligii 1, în timp ce Academica Clinceni, trupa lui Poenaru, urcă patru poziții grație victoriei din Bănie, până pe locul 8, încă pe poziție de play-out. Pentru Craiova urmează meciul din deplasare cu FC Hermannstadt, în timp ce Academica Clinceni se va duela în următoarea etapă cu Sepsi Sf. Gheorghe, pe teren propriu, în cadrul etapei cu numărul 9.

Universitatea Craiova – Academica Clinceni 0-1. Echipele de start

  • Universitatea Craiova: Pigliacelli - Mitran, Bălașa, Acka, Bancu - Bic, Nistor, Cicâldău - Baiaram, Mamut, Ivan
  • Academica Clinceni: Vâlceanu - Gardoș, Pashov, Jutric, Dobrescu - Cebotaru, Cascini - Cordea, Petrescu, Morar - Rusescu
Meciul din această seară a fost condus la centru de Marian Barbu. Acesta va fi ajutat la cele două linii de Ovidiu Artene și Daniel Hulubei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo