Dinamo a început cu ambiție derby-ul de pe stadionul "Ion Oblemenco" și a avut prima mare ocazie în minutul 3. Deian Sorescu a trecut în viteză de Nicușor Bancu și a centrat în mijlocul careului, de unde Gueye a reluat spre poartă. Din fericire pentru Craiova, mingea a fost deviată de un fundaș și s-a dus agonizant pe lângă bară.
"Câinii" lui Ionel Gane au continuat să pună presiune la poarta lui Pigliacelli. În minutul 6, același Gueye a scăpat periculos pe contraatac, dar a evitat să șuteze când a avut ocazia, iar Bălașa l-a blocat. Mingea a sărit la Nemec, care a șutat și l-a nimerit pe Marius Constantin.
Sorescu a ieșit din nou la rampă în minutul 8, când a executat periculos o lovitură liberă. Pigliacelli a fost atent și a plonjat spectaculos, respingând în corner.
Romanian Liga I
Sepsi - U Craiova 3-1. Meci furtunos la Sf. Gheorghe, cu gol în secunda 23 și un alt gol cu mâna
ACUM 3 ORE

Universitatea Craiova - Dinamo 1-0. Andrei Ivan a adus victoria pentru olteni

Craiova a bifat prima ocazie periculoasă în minutul 15. Cicâldău a prins un șut la colțul scurt, din interiorul careului, dar Eșanu a reușit să respingă salvator.
Contrar cursului jocului, Craiova a deblocat tabela în minutul 26. Andrei Ivan a fost servit excelent de Baiaram în careu și a finalizat pe lângă Eșanu, cu o reluare din cădere, cu piciorul drept. Atacantul oltenilor a ajuns la 4 goluri marcate împotriva lui Dinamo.
La pauză, Craiova conducea cu 1-0. Oltenii puteau să-și mărească avantajul în repriza a doua, dar Eșanu s-a aflat într-o formă de zile mari. Mai întâi a respins șutul modest al lui Ivan, care căuta "dubla", iar în finalul meciului l-a blocat eroic pe Cicâldău, care scăpase singur cu portarul lui Dinamo.
Trupa lui Gane n-a mai contat pe faza ofensivă după pauză, iar Craiova a obținut o victorie extrem de importantă. În urma rezultatului din această seară, oltenii au acumulat 43 de puncte și se clasează pe locul 3, la 5 lungimi în spatele liderului FCSB și la 4 sub CFR Cluj (echipe care încă n-au jucat în etapa 22).
De cealaltă parte, Dinamo se află pe locul 10, la 5 puncte în spatele playoff-ului.
https://i.eurosport.com/2021/02/04/2985272.jpg
Romanian Liga I
Dinamo - FCSB, derby cu casa închisă! Cum arată gazonul din Ștefan cel Mare înainte de meci
ACUM 10 ORE
Romanian Liga I
Andrei Ivan poate ajunge într-un campionat de top! Unde este dorit atacantul Craiovei
ACUM 12 ORE