Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Universitatea Craiova vrea primul mare transfer al anului! Sorescu a primit cea mai bună ofertă de până acum

Ion Alexandru

Actualizat 02/01/2022 la 12:19 GMT+2

Universitatea Craiova a demarat negocierile cu Dinamo încă din prima zi anului. Aflați în isolvență, dinamoviștii sunt obligați să facă rost de bani. Deian Sorescu este singurul fotbalist care poate aduce infuzia de capital dorită, iar oltenii sunt convinși că-l pot transfera.

Deian Sorescu (Dinamo)

Credit imagine: facebook

Universitatea Craiova își dorește să revină în lupta pentru primele 3 poziții din Liga 1 și pentru asta trebuie să revină pe piața transferulor. Echipa lui Laurențiu Reghecampf vrea să profite de situația dezastrioasă de la Dinamo și să transfere singurul internațional din lotul lui Stoican. Conform Fanatik, oltenii au demarat negocierile cu Dinamo pentru transferul lui Sorescu, iar diferența dintre ofertă și pretențiile lui Dinamo nu este atât de mare.

Universitatea Craiova vrea al doilea căpitan de la Dinamo în mai puțin de 2 ani

Universitatea Craiova l-a transferat pe Dan Nistor în 2020 pentru 275 de mii de euro, iar acum vrea să facă o nouă tranzacție de acest gen.
Căpitanul lui Dinamo, Deian Sorescu este dorit în Bănie, iar patronul oltenilor a făcut prima ofertă. 800 de mii de euro plus 10% dintr-un viitor transfer este sunt ceea ce își dorelte conducerea lui Dinamo este un început de negociere. Patronul oltenilor, Mihai Rotaru este ăncrezător că cele două părți vor ajunge la un acord cât de curând, mai ales că dinamoviștii cer 1,2 milioane euro.
O altă problemă ar fi salariul lui Sorescu. 14.000 de euro pe lună este prea mult în opinia oltenilor, dar și aici lucrurile se pot aranja.
Problema Universității Craiova este că Dinamo are alte două oferte din străinătate pentru căpitanul ei și Sorescu ar prefera să nu continue în Liga 1.
Citește și:

Universitatea Craiova l-ar folosi pe Sorescu pe postul favorit

Laurențiu Reghecampf este încântat de varianta sosirii lui Sorescu, pe care îl consideră varianta ideală pentru banda dreaptă a defensivei. Sorescu a avut mai multe contre cu Mircea Rednic în toamna trecută când fostul antrenor de la Dinamo l-a folosit pe un post mai avansat.
“Am discutat cu dânsul, mi-a transmis că o să mă folosească în atac. Am fost și eu puțin debusolat de aceste schimbări de poziție în teren, dar asta nu a fost niciodată o scuză pentru evoluțiile mele. Aș fi preferat să rămân pe postul de fundaș dreapta”, a spus Deian Sorescu în urmă cu 2 luni.
Deian Sorescu (Dinamo). Sursa: GSP.

Sorescu a fost dorit de FCSB

Sorescu a avut o toamnă foarte agitat. După un început fantastic de campionat, căpitanul lui Dinamo a primit o ofertă neașteptată. FCSB l-a vrut, dar cele două părți nu s-au înțeles asupra prețului. Acum, rivala din Berceni a renunțat la această variantă din rațiuni tactice.
„Nu e un fundaş dreapta, neapărat. Mie mi se pare că cel mai bine i s-ar potrivi lui Sorescu să joace cu trei fundaşi centrali în spate şi el să facă bandă dreaptă într-un mijloc de cinci, sau chiar de patru, un 3-4-1-2. Cum se joacă în Italia. Sorescu cred că acolo s-ar potrivi, pentru că defensiv mai are nişte carenţe. Joacă într-o echipă care suferă mult, dar e mult prea ofensiv pentru un sistem normal. E Hakimi al României. Sorescu, fără dubii. Ca atacant, nu-l văd, e puţin cam liniar, centrează bine, loveşte bine mingea. Nu, nu mai e de actualitate transferul la FCSB, pentru că ne-am blindat pe poziţiile pe care evoluează el şi ar fi o cheltuială nejustificată, mai ales în lumina ultimelor declaraţii ale patronului nostru”, a declarat expertul Telekom Sport, Mihai Stoica.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo