Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Va fi ultima șansă pentru FCSB!" Un fost jucător de la CFR Cluj a prefațat derby-ul din Liga 1

Bianca Dumitru

Publicat 15/04/2022 la 16:25 GMT+3

FCSB și CFR Cluj se vor înfrunta duminică seară, într-un meci din a cincea etapă a play-off-ului Ligii 1. Înaintea duelului, fostul portar al celor de la CFR Cluj, Nuno Claro, a vorbit despre șansele echipei lui Dan Petrescu de a se impune în lupta pentru titlu.

CFR Cluj - FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB și CFR Cluj se vor întâlni duminică, pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", în primul meci direct din play-off-ul Ligii 1. Înaintea partidei, între cele două echipe este o diferență de doar 5 puncte, astfel că o victorie a roș-albaștrilor în Gruia ar putea relansa lupta pentru titlu.
Fostul portar al clujenilor, Nuno Claro, a prefațat duelul. Portughezul în vârstă de 45 de ani s-a arătat convins că echipa lui Dan Petrescu se va impune în acest sezon în campionatul României, având doar cuvinte de laudă la adresa celor de la CFR.
"Cred că CFR are oportunitatea să câștigă încă un titlu, cred că e o echipă care știe să se mobilizeze pentru un meci precum cel de duminică. Dacă CFR va avea succes, o să câștige din nou titlul.
Eu cred că va fi ultima șansă pentru FCSB să fie încă în calculele pentru titlu, sperăm să fie un meci frumos. CFR e o echipă cu mare experiență", a declarat Nuno Claro pentru PRO Arena.
Cum se va termina meciul dintre CFR Cluj și FCSB?
Citește și:

"VA FI TESTUL DE MATURITATE AL CELOR DE LA FCSB!"

După meciul cu FC Voluntari, cu șase etape înainte de finalul sezonului, diferența dintre CFR Cluj și FCSB s-a redus la 5 puncte în fruntea ierarhiei. Cele două echipe se vor întâlni de două ori până la încheierea acestei stagiuni, prima confruntare între echipele lui Dan Petrescu și Toni Petrea din această ediție a play-off-ului urmând a avea loc duminică, de la ora 20:30, la Cluj-Napoca.
Înaintea derby-ului, Ilie Dumitrescu a spus că meciul de pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" va fi ca un test de maturitate pentru roș-albaștrii. Fostul fotbalist s-a arătat și curios de modul în care Dan Petrescu va pregăti duelul cu FCSB, mai ales în condițiile în care un pas greșit al CFR-ului i-ar putea duce pe campionii en-titre ai României în pericol de a pierde poziția de lider al clasamentului.
"Este testul de maturitate al acestei echipe, FCSB. Tănase și Olaru trec printr-un moment bun, Edjouma a făcut câteva lucruri interesante, este și Șut care intră foarte bine, inspirație în funcție de antrenor. Dar va fi un meci complicat, testul acestei echipe, meciul de la CFR din deplasare.
Pentru că, indiferent de ce s-a întâmplat la meciul cu Craiova, CFR este o echipă puternică, știe să joace meciurile astea cu miză. Are un antrenor care va analiza orice detaliu înainte de meciul direct. Și sunt curios de abordarea CFR-ului la meciul ăsta", a declarat Ilie Dumitrescu.
Meciul dintre CFR Cluj și FCSB, din a cincea etapă a play-off-ului Ligii 1, este programat duminică, de la ora 20:30.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo