Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Veste importantă pentru FCSB înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova! Ce jucător revine în lotul lui Toni Petrea

Bianca Dumitru

Publicat 30/03/2022 la 19:20 GMT+3

FCSB se pregătește de meciul cu Universitatea Craiova, din a treia etapă a play-off-ului Ligii 1. Din fericire pentru roș-albaștri, Toni Petrea va putea conta pe toți jucătorii săi, în lot urmând a se afla Paulo Vinicius și Florin Achim.

FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB se pregătește de meciul cu Universitatea Craiova, din a treia etapă a play-off-ului Ligii 1, partidă care va avea loc duminică, de la ora 19:00.
Înaintea derby-ului extrem de important în lupta pentru locul 2 al clasamentului, Toni Petrea a primit o veste importantă. Potrivit Fanatik, roș-albaștrii și-au recuperat toți jucătorii care au avut probleme medicale în ultima vreme.
Astfel, antrenorul îi va avea la dispoziție și pe Paulo Vinicius, dar și pe Florin Achim, transferat în perioada de mercato din iarnă. Fundașul brazilian în vârstă de 37 de ani a ratat ultimele 4 meciuri ale celor de la FCSB, dar conform sursei citate va reveni acum direct în primul 11, urmând a-l trimite pe banca de rezerve pe Andrei Miron.
În ceea ce-l privește pe Florin Achim, dacă va fi trimis pe teren în meciul din weekend, fundașul de 30 de ani își va face debutul la FCSB. Fotbalistul a fost transferat la începutul acestui an de la Academica Clinceni, dar nu a apucat să joace în tricoul roș-albaștrilor din cauza unei accidentări la umăr suferită la antrenamente.
Citește și:

FCSB și Craiova, în luptă pentru locul 2

FCSB a obținut două victorii în primele două etape ale play-off-ului, trecând de Farul Constanța (2-0) și FC Argeș (2-3), în timp ce Universitatea Craiova s-a impus în fața celor de la FC Argeș (3-0), dar a fost învinsă de FC Voluntari (3-1).
În acest moment, roș-albaștrii au 37 de puncte și sunt pe locul 2, la 5 puncte de liderul CFR Cluj. De cealaltă parte, echipa lui Laurențiu Reghecampf ocupă a treia poziție a clasamentului, cu 30 de puncte.
Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova este programat duminică, 3 aprilie, de la ora 19:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo