FCSB a avut câteva săptămâni dificile, Edi Iordănescu confruntându-se cu mai multe probleme de lot, cauzate atât de infectările cu noul coronavirus, cât și de accidentări. După ce i-a recuperat pe fotbaliștii care au scăpat de Covid-19, antrenorul roș-albaștrilor primește alte vești bune.
5 dintre jucătorii accidentați se pregătesc intens în această perioadă de revenirea la antrenamentele colective. Potrivit unor imagini postate pe rețelele de socializare, Florinel Coman, Ovidiu Popescu, Andrei Miron, Andrei Burlacu și Ivan Mamut lucrează la îmbunătățirea parametrilor fizici, sub comanda lui Horea Codorean, pentru a fi cât mai repede pregătiți să intre pe teren.
"Jucătorii cu probleme medicale din lotul FCSB se pregătesc atât în sala de forță, cât și pe teren, pentru a reveni la antrenamente alături de colegii lor și pentru a contribui la succesele pe care ne dorim să le obținem.
Fotbal
Edi Iordănescu rămâne fără un jucător din lot pentru meciul amical cu Moldova
18/11/2022 LA 09:32
În videoclipul alăturat puteți vedea câteva imagini cu Florinel Coman, Ovidiu Popescu, Andrei Miron, Andrei Burlacu și Ivan Mamut, de la antrenamentele coordonate de preparatorul fizic Horea Codorean", se arată în mesajul postat pe contul de Instagram al celor de la FCSB.

Când vor reveni pe teren Ovidiu Popescu și Andrei Miron

Potrivit Fanatik, doi dintre fotbaliștii accidentați ai roș-albaștrilor vor fi apți să se întoarcă de săptămâna viitoare la antrenamente. Este vorba despre Ovidiu Popescu, care a suferit o entorsă de gradul trei, și de Andrei Miron, care a avut o ruptură musculară.
Aceștia vor rata duelurile cu Farul, contând pentru etapa a 13-a a Ligii 1, și FC Voluntari, din ultima rundă a turului acestui sezon regulat, dar vor fi pregătiți pentru meciurile de după pauza competițională cauzată de ultimele partide din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.
Restanța cu Farul este programată joi, de la ora 20:30, iar meciul cu FC Voluntari va avea loc duminică, de la ora 21:30.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
Fotbal
Edi Iordănescu, mesaj de mulțumire la adresa cluburilor care au dat jucători la națională
16/11/2022 LA 12:48
Fotbal
Edi Iordănescu, mesaj de susținere pentru Nicușor Bancu după aflarea perioadei de indisponibilitate
15/11/2022 LA 22:09