Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vești bune pentru FCSB înainte de meciul cu FC Argeș! Cum ar putea arăta primul 11 al lui Edi Iordănescu

Bianca Dumitru

Publicat 29/10/2021 la 17:37 GMT+3

FCSB a început să scape de problemele cauzate de Covid-19. Edi Iordănescu și-a recuperat mai mulți dintre jucătorii care au fost indisponibili în ultimele săptămâni, urmând a putea să alinieze un 11 foarte puternic în meciul cu FC Argeș, din a 14-a etapă a Ligii 1.

FCSB

Credit imagine: facebook

După două săptămâni foarte dificile, în care aproximativ jumătate de echipă a fost infectată cu Covid-19, FCSB începe să arate din ce în ce mai bine. Edi Iordănescu și-a recuperat mai mulți jucători care au fost fie depistați pozitiv cu noul coronavirus, fie accidentați.
Astfel, echipa roș-albastră ar putea arăta foarte bine la meciul cu FC Argeș, contând pentru a 14-a etapă a Ligii 1, care este programat duminică, de la ora 20:30. Printre jucătorii care nu vor lipsi de pe teren, se află Florin Tănase, Constantin Budescu și Claudiu Keșeru.
În plus, din lotul lui Edi Iordănescu vor face parte și Darius Olaru, Ianis Stoica și Andrei Cordea, dar și Denis Haruț, Vinicius și Iulian Cristea. Printre cei care vor ieși din izolare până la meciul cu FC Argeș se numără și Valentin Crețu și Valentin Gheorghe, care cel mai probabil vor rămâne pe banca de rezerve.
Cum ar putea arăta primul 11 al lui Edi Iordănescu pentru meciul cu FC Argeș: Vlad - Haruț, Vinicius, Cristea, Radunovic - Șut, Olaru, Tănase - Budescu, Keșeru, Stoica.

Cine ratează meciul cu FC Argeș

Printre fotbaliștii pe care Edi Iordănescu nu va putea conta pentru meciul cu FC Argeș se află Octavian Popescu, care nu a scăpat încă de coronavirus.
În plus, Florinel Coman, Ovidiu Popescu, Andrei Miron, Ionuț Panțîru, Andrei Burlacu și Ivan Mamut vor absenta de la echipă, aceștia confruntându-se în continuare cu probleme cauzate de accidentări.
Partida dintre FCSB și FC Argeș, contând pentru a 14-a etapă a Ligii 1, este programată duminică, de la ora 20:30.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în etapa a 10-a din Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo