După două săptămâni foarte dificile, în care aproximativ jumătate de echipă a fost infectată cu Covid-19, FCSB începe să arate din ce în ce mai bine. Edi Iordănescu și-a recuperat mai mulți jucători care au fost fie depistați pozitiv cu noul coronavirus, fie accidentați.
Astfel, echipa roș-albastră ar putea arăta foarte bine la meciul cu FC Argeș, contând pentru a 14-a etapă a Ligii 1, care este programat duminică, de la ora 20:30. Printre jucătorii care nu vor lipsi de pe teren, se află Florin Tănase, Constantin Budescu și Claudiu Keșeru.
În plus, din lotul lui Edi Iordănescu vor face parte și Darius Olaru, Ianis Stoica și Andrei Cordea, dar și Denis Haruț, Vinicius și Iulian Cristea. Printre cei care vor ieși din izolare până la meciul cu FC Argeș se numără și Valentin Crețu și Valentin Gheorghe, care cel mai probabil vor rămâne pe banca de rezerve.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Edi Iordănescu, prima reacție după ce ar fi fost sunat de Burleanu pentru preluarea naționalei
23/11/2021 LA 16:10
Cum ar putea arăta primul 11 al lui Edi Iordănescu pentru meciul cu FC Argeș: Vlad - Haruț, Vinicius, Cristea, Radunovic - Șut, Olaru, Tănase - Budescu, Keșeru, Stoica.

Cine ratează meciul cu FC Argeș

Printre fotbaliștii pe care Edi Iordănescu nu va putea conta pentru meciul cu FC Argeș se află Octavian Popescu, care nu a scăpat încă de coronavirus.
În plus, Florinel Coman, Ovidiu Popescu, Andrei Miron, Ionuț Panțîru, Andrei Burlacu și Ivan Mamut vor absenta de la echipă, aceștia confruntându-se în continuare cu probleme cauzate de accidentări.
Partida dintre FCSB și FC Argeș, contând pentru a 14-a etapă a Ligii 1, este programată duminică, de la ora 20:30.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
FRF s-a reorientat, după refuzul lui Hagi! Pe cine a sunat Burleanu pentru postul de selecționer
23/11/2021 LA 14:48
Fotbal
Edi Iordănescu, dorit în Franța! Ce ofertă are după despărțirea de FCSB
18/11/2021 LA 16:04