FCSB și Dinamo se întâlnesc duminică, de la ora 21:00, în derby-ul etapei a 8-a din Liga 1. Deși dinamoviștii s-au întărit în ultimele săptămâni, după ce au scăpat de interdicția la transferuri, Dario Bonetti a primit câteva vești proaste înaintea meciului cu FCSB.
Antrenorul echipei din Ștefan cel Mare nu se va putea baza duminică pe 4 jucători, care s-au accidentat în timpul unui amical disputat în compania echipei U19 a clubului. Cei 4 fotbaliști indisponibili pentru derby-ul cu FCSB sunt Constantin Nica, Andreas Mihaiu, Mihai Neicuțescu și Alin Dudea, aceștia urmând a nu face parte din lotul lui Bonetti pentru partida de duminică seara.
În schimb, este foarte posibil ca o parte dintre ceilalți jucători recent transferați de Dinamo să evolueze în a 8-a etapă a Ligii 1, Cosmin Matei, Răzvan Popa, Cătălin Itu, Gabriel Torje Cătălin Țîră și Mirko Ivanovski făcându-și încălzirea în amicalul menționat.
Romanian Liga I
Fanii lui Dinamo și "U" Cluj așteaptă meciurile de la baraj! Ce mesaje le-au transmis fotbaliștilor
ACUM 10 ORE

Interes uriaș pentru derby-ul FCSB - Dinamo

Cu trei zile înainte de partida de pe Arena Națională, 11.000 de bilete au fost deja vândute. Acestea fuseseră puse în vânzare de către cei de la FCSB în mediul online, începând de astăzi biletele putând fi achiziționate și de la stadion.
În plus, cei de la Dinamo au primit 8.000 de bilete, urmând a ocupa o peluză întreagă, iar potrivit GSP, dintre acestea s-ar fi vândut deja aproape 7.000 de bilete. În total la meciul din Liga 1 sunt așteptați circa 35.000 de spectatori, conform declarațiilor făcute de reprezentanții suporterilor roș-albaștri.
Partida dintre FCSB și Dinamo este programată duminică, 12 septembrie, de la ora 21:00, pe Arena Națională, și va fi transmisă în format LIVE TEXT pe eurosport.ro.
https://i.eurosport.com/2021/09/09/3215819.png
Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
17/05/2022 LA 15:53
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
17/05/2022 LA 12:26