Iulian Cristea a suferit o accidentare la genunchiul stâng, în prima repriză a meciului dintre România și Muntenegru, din prima etapă a noului sezon al Ligii Națiunilor.
Oficialii Federației Române de Fotbal au anunțat atunci că fotbalistul a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior, fiind supus unor investigații în Zenica, unde a făcut deplasarea alături de restul echipei.
"În meciul cu Muntenegru, Iulian Cristea a suferit un traumatism la nivelul genunchiului stâng cu afectarea ligamentului încrucișat anterior. Tricolorul va face deplasarea în Bosnia și Herțegovina alături de națională, urmând a fi supus, la Zenica, unor investigații amănunțite", au notat cei de la site-ul oficial al FRF.
Fotbal
Florin Niță, indicii despre posibila despărțire de Sparta Praga! Ce planuri de viitor are
ACUM O ORĂ
Acum, jurnaliștii de la Fanatik au scris că fundașul de 27 de ani a plecat din cantonament la revenirea în țară a echipei naționale. Fotbalistul celor de la FCSB ar fi plecat în Italia, acolo unde va fi supus unei intervenții chirurgicale.
Citește și:

Iulian Cristea, OUT de la FCSB până în 2023

Conform sursei citate, Cristea va fi operat luni, la clinica doctorului Pier Paolo Mariani, cel care i-a avut drept pacienți în trecut și pe Florin Tănase, Ionuț Panțîru și Dragoș Nedelcu.
În urma intervenției chirurgicale pe care o va suferi, fundașul vicecampioanei României va avea nevoie de cel puțin 6 luni de recuperare. În aceste condiții, cel mai probabil, Iulian Cristea nu va mai juca niciun meci până în 2023.
Este greu de crezut că staff-ul tehnic al celor de la FCSB va încerca să-i forțeze revenirea, astfel că fotbalistul va rata prima jumătate a sezonului 2022/23.
Romanian Liga I
Suma incredibilă încasată de FCSB după ce a transferat 10 jucători în această vară
ACUM 2 ORE
Liga Națiunilor UEFA
Care este starea de spirit a lui Edi Iordănescu după debutul în Liga Națiunilor! "Se va ridica"
26/06/2022 LA 14:16