Rapidiștii au început meciul cu o ocazie a lui Adrian Bălan, care a șutat pe lângă poartă în minutul 9, din interiorul careului. După doar 4 minute, Cascini a avut șansa de a deschide scorul, reluând spectaculos din foarfecă, dar balonul a trecut peste poartă.
Gazdele au mai avut o ocazie și în minutul 16, când Omoh l-a depășit pe Săpunaru, dar nu a reușit să îl învingă pe Moldovan, care a intervenit opunându-se golului.
În minutul 29, goalkeeper-ul giuleștenilor a comis un fault în careu asupra lui Omoh, arbitrul dictând penalty. Moldovan a reușit să apere lovitura de la 11 metri executată de Moulin, însă mingea a ajuns la Ventura, care a înscris.
Romanian Liga I
Fanii Rapidului boicotează super meciurile cu Fiorentina și Borussia Dortmund.Motivul nemulțumirilor
23/11/2022 LA 16:44
După pauză, Rapid a restabilit egalitatea prin Bălan, după o lovitură de la 11 metri acordată în urma unui fault al lui Ureche asupra lui Alexandru Ioniță. Bucuria jucătorilor lui Mihai Iosif a durat doar 3 minute, gazdele trecând din nou la conducere în minutul 52, după ce Cascini a înscris în poarta lăsată goală de Moldovan, după o ieșire greșită.
În minutul 60, giuleștenii au primit un al doilea penalty după o intrare asupra lui Belu-Iordache. Bălan a transformat și această lovitură de la punctul cu var și a restabilit egalitatea.
Golul victoriei a fost înscris în minutul 86 de Dandea, care a șutat perfect din apropierea careului mic după o lovitură de la colțul terenului.
În urma acestui rezultat, Rapid a acumulat 26 de puncte și a urcat pe locul 5, în timp ce Academica Clinceni a rămas pe ultima poziție a clasamentului Ligii 1, cu 4 puncte.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Continuă tensiunile la Craiova. Președintele Cârțu nu e de acord cu deciziile antrenorului Rădoi
13/11/2022 LA 11:05
Romanian Liga I
Mirel Rădoi a răbufnit după Rapid – CS U Craiova 2-2: "Nu stau să mă rog de nimeni!"
13/11/2022 LA 06:21