Fundașul a negociat cu FCSB din Brazilia, acolo unde se afla în vacanță și astăzi a revenit în țară.

Vincius a sosit în România

Paulo Vinicius nu a fost foarte generos în declarații, oferind doar câteva cuvinte la sositea pe aeroport, la Bucureșți.
Romanian Liga I
Sancțiune importantă pentru Rapid după incidentele de la meciul cu Gaz Metan Mediaș
IERI LA 15:26
"Sunt bucuros că am revenit în România! Vorbim după… (n.r. vizita medicală)", a spus Vincius conform Prosport.
Impresarul lui Vinicius a oferit și el o declarație despre transferul jucătorului pe care îl reprezintă.
"În proporție de 90% e rezolvată. Acum, trebuie să vină să facă vizita medicală și după vom vedea restul detaliilor, dar în proporție de 90% s-au înțeles, a semnat un contract prin e-mail și rămâne doar să facă vizita medicală. Au fost două oferte, una din Portugalia, una din România. Era acasă, cu familia, în Brazilia. A fost în vacanță și s-a antrenat cu o echipă din Brazilia.", a spus Florin Vulturar conform sursei citate.
Paulo Vincius a venit la CFR Cluj liber de contract, după despărțirea de Apolon Limassol, în 2017. 6 trofee a câștigat fundașul cu CFR Cluj, 4 campionate și două Supercupe ale României.
În 139 de meciuri pentru clujeni, brazilianul a marcat 16 goluri și a oferit 3 pase de gol. De asemenea, el a primit doar 1-0 cartonașe galbene și nu a fost eliminat niciodată, cât timp a jucat în România. De altfel, brazilianul are doar 3 cartonașe roșii în carieră.
De-a lungul carierei, fundașul a mai jucat pentru Boavista, Braga, Leixoes, Olhaense, Santa Clara, Uniao de Leiria și Anapolis și Operario, din Brazilia.
Romanian Liga I
#BunișiRăi | Radiografia etapei a 9-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
21/09/2021 LA 12:47
Romanian Liga I
Dinamo și-a luat fundaș central! Fotbalistul a semnat astăzi cu echipa din Ștefan cel Mare
21/09/2021 LA 09:06