Dinamo a avut un sezon de coșmar, care s-a încheiat cu prima retrogradare din istorie a clubului din Ștefan cel Mare. "Câinii" au avut șansa să ajungă la baraj, dar au pierdut în fața celor de la U Cluj, iar viitorul nu arată foarte bine.
Administratorul judiciar al echipei din Ștefan cel Mare a vorbit despre situația financiară a clubului. Răzvan Zăvăleanu a declarat că falimentul nu este o problemă iminentă, deși Dinamo se confruntă cu datorii importante.
Oficialul a spus că unii dintre fotbaliști au acceptat să mai aștepte plata salariilor, în timp ce alții au cerut să fie lăsați să se transfere cu orice preț.
Romanian Liga I
LIVETEXT Superliga | Când joacă FCSB cu CFR Cluj și Craiova! Programul complet al etapelor din tur
IERI LA 07:30
În plus, Zăvăleanu a comentat ajutorul acordat de suporterii din cadrul programului DDB și a explicat cum va încerca conducerea clubului să își contureze bugetul pentru sezonul viitor.
Citește și:

"DDB va ajuta clubul în continuare"

"Toți jucătorii cu care am discutat s-au dovedit băieți de caracter. Unii dintre ei au renunțat la încasarea banilor pentru luna iunie, pentru a ajuta clubul. Alții și-au amânat restanțele până în 2023. Avem o lună și jumătate întârziere la salarii. Deocamdată, jucătorii nu pot să facă cerere împotriva clubului.
Suntem pe cale să rezolvăm problema aceasta și nu cred că vom ajunge în situația în care să ne confruntăm cu judecata. Raportat la treaba cu jucătorii, nu am nicio emoție în privința falimentului.
Situația financiară a clubului e destul de grea, ne descurcăm greu tocmai pentru că sunt aceste întârzieri salariale. Pentru bugetul previzionat pentru sezonul următor, stăm bine pe hârtie, teoretic. Dar sunt aceste restanțe pe care vreau să le văd rezolvate cât mai repede. Facem eforturi în aceste zile să strângem banii necesari.
DDB-ul a susținut această echipă cu sume foarte mari, dacă își propun să facă ceva, pot reuși, că e vorba despre un milion de euro sau altă sumă. Tot timpul a existat disponibilitate din partea suporterilor să ajute echipa. DDB-ul va ajuta clubul în continuare. Avem în fiecare lună bugetul de încasări și cheltuieli, pe care îl prezentăm. Nu e o chestie haotică. Evident că fiecare aduce câți bani poate.
Pentru bugetul pentru Liga 2, ne-am bazat în principal pe încasările din publicitate. Nu avem posibilitatea să luăm sponsorizări. Cred că Dinamo va fi, de departe, cea mai urmărită echipă din Liga 2. Pentru anul acesta, expunerea celor care plătesc publicitate va fi mai mare, fiind mai multe echipe în Liga 2. Suntem în negocieri pentru contracte de publicitate noi", a declarat Răzvan Zăvăleanu la DigiSport.
Noul sezon al Ligii 2 va începe pe 6 august.
Romanian Liga I
FCSB negociază pentru transferul unui fost dinamovist! Pe cine vor roș-albaștrii
30/06/2022 LA 10:30
Fotbal
CS Dinamo salvează FC Dinamo. 100 de jucători ar putea ajunge la echipa din liga a 3-a
30/06/2022 LA 08:40