Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

2 dintr-o lovitură! Un fost jucător al Astrei și un mijlocaș din liga a treia franceză vin să o salveze pe Dinamo

Romeo Ene

Publicat 17/01/2022 la 19:22 GMT+2

Dinamo a anunțat în această seară, prin intermediul paginii de Facebook, că i-a transferat pe Igor Jovanovic și Balthazar Pierret, care vin să întărească posturile de fundaș central, respectiv mijlocaș central.

Rivaldinho și Igor Jovanovic (Viitorul - Sepsi, sezonul 2018-2019)

Credit imagine: Eurosport

Dinamo a ajuns la 4 transferuri efectuate în această pauză de iarnă, după venirile lui Răzvan Patriche și Marius Tomozei. Alin Buleică și Nemanja Petrovic se află în probe și rămâne de văzut dacă antrenorul Flavius Stoican îi va păstra în lot.
Dinamo continuă campania de transferuri în vederea atingerii obiectivului, evitarea retrogradării. Andre Pinto, Cătălin Itu, Mihai Neicuțescu, Tomas Vestenicky, Petar Gluhakovic sunt jucătorii care au părăsit formația din Ștefan cel Mare până acum.
Steliano Filip și Plamen Iliev nu-și mai doresc să rămână la Dinamo, în timp ce Constantin Nica, Răzvan Popa, Nikos Kainourgios, Marko Nunic și Michael Espinosa nu intră în planurile antrenorului Flavius Stoican.

Jovanovic și Pierret, la Dinamo

Igor Jovanovic a evoluat la Astra în sezonul trecut, echipă ce a retrogradat în liga secundă. Fundașul german a mai evoluat și pentru Sepsi, în echipa care prindea play-off-ul în sezonul 2018-2019.
Balthazar Pierret vine la recomandarea lui Florin Răducioiu, din liga a treia franceză, de la Boulogne.
Citește și:
Pe lângă cele două transferuri la nivel de lot, Dinamo s-a întărit și la nivel de staff, prin venirile lui Bobi Verdeș și Emilian Dolha, după cum a precizat clubul în comunicat: "Fundașul central Igor Jovanovic (32 de ani, dublă cetățenie, croată și germană, ultima oară la Suduva) și mijlocașul francez Balthazar Pierret (21 de ani, ultima oară la Boulogne) au semnat contracte cu Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, cu opțiune de prelungire pentru încă un an, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook.
Conducerea tehnică a echipei noastre a fost completată cu Bobi Gheorghiță Verdeș (41 de ani, antrenor secund) și Emilian Dolha (42 de ani, antrenor portari), a precizat Iuliu Mureșan.
44 de partide a adunat Igor Jovanovic în Liga 1, 34 pentru Sepsi Sf. Gheorghe și 10 pentru Astra Giurgiu. A mai evoluat 5 meciuri în Cupa României, unul pentru Sepsi și patru pentru Astra.
10 meciuri a jucat Balthazar Pierret pentru Boulogne în prima jumătate a acestui sezon competițional.
2 transferuri a mai efectuat Dinamo București în 2022: Răzvan Patriche (Academica Clinceni) și Marius Tomozei (UTA Arad).
Bine ați venit la Dinamo București!", a anunțat clubul.
Cu Flavius Stoican pe bancă, Dinamo a înregistrat un eșec și un rezultate de egalitate în meciurile de pregătire, 0-2 cu Mioveni și 2-2 cu Farul Constanța.
Noul antrenor al dinamoviștilor va debuta pe banca formației din Ștefan cel Mare vineri, 21 ianuarie, în deplasare cu FC Argeș.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo