Cum anticipam încă de aici, comedia de la FCSB continuă. Toni Petrea a înţeles în sfârşit că meseria de antrenor la o echipă de top e o pălărie prea mare pentru el şi s-a săturat să execute ordine. Lotul e unul foarte slab şi nu sunt perspective, astfel că tehnicianul a ales să renunţe.
Cum era de aşteptat, prima variantă a conducerii vicecampioanei a fost un fost antrenor ascultător, gata să respecte la milimetru formula de start şi schimbările de la lojă: Nicolae Dică. As.ro anunţă că părţile au discutat în această după-amiază şi au ajuns la un acord pentru o nouă colaborare. Marţi, "Dicanio" va fi prezentat oficial şi va intra în "pâine" direct, urmând a pregăti returul cu Saburtalo Tbilisi, din preliminariile Conference League.

Nicolae Dică, antrenorul "ideal" pentru FCSB

Romanian Liga I
Suma primită de Laszlo Balint pentru a rezilia cu Universitatea Craiova. Rădoi semnează azi
ACUM 14 ORE
Evident, dacă te uiţi în CV-ul lui Dică nu există vreun motiv real care să îl recomande pentru o echipă din prima ligă, altul decât faptul că e "ascultător".
La FCSB nu se doreşte însă performanţă, ci doar personaje care să execute, iar din acest punct de vedere fostul secund al lui Rădoi de la naţională e persoana ideală.
Liber de contract după ce selecţionerul a ales să părăsească prima reprezentativă, "Dicanio" a răspuns "prezent" la apelul făcut de oficialii clubului roş-albastru. Atitudinea de "Yes, sir!" aduce linişte la echipă şi ţine puterile depline asupra formaţiei de start şi a schimbărilor în mâna celor din conducere.
În vârstă de 42 de ani, Dică a mai fost la cârma FCSB un an şi jumătate, în perioada iunie 2017 - decembrie 2018. A condus echipa în 81 de partide, având un bilanţ de 46 de victorii, 19 egaluri şi 16 înfrângeri.
Înainte de a sosi la FCSB, acum aproape 5 ani, Dică mai antrenase doar modesta CSM Piteşti. Ulterior, nu a reuşit ca antrenor, fiind principal la FC Argeş o scurtă perioadă, pentru ca apoi să devină secundul lui Rădoi, la naţională.
Romanian Liga I
Mirel Rădoi, cel mai mare salariu din istoria Craiovei! Cât va câștiga în Bănie
ACUM 17 ORE
Romanian Liga I
Petrolul o învinge pe "U" Cluj în duelul nou-promovatelor. Ploieștenii, prima victorie din sezon
05/08/2022 LA 17:54