Viitorul și Farul au fuzionat, iar Gică Hagi a devenit manager tehnic al echipei. Duelul cu UTA Arad va fi primul după fuziune, fiind și prima etapă a noului sezon din Liga 1. În plus, va fi și revenirea lui Hagi, după un an de pauză în antrenorat.
"Mi-era dor să vorbesc la conferințe, am revenit unde mi-era locul. Sper să facem un an foarte bun, o să muncim pentru acest lucru.
Suntem încă la început, după unirea din această vară. Constănțenii și dobrogenii vor susține acest club, care să ajungă să fie unul dintre cele mai bine organizate cluburi din România. Sperăm să ducem acest proiect la un nivel foarte ridicat.
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33
Legat de meciul de la Arad, e un început, un meci în deplasare, cu o echipă care a făcut foarte bine anul trecut, o echipă puternică, cu un antrenor foarte disciplinat. E greu să o desfaci pe UTA, să câștigi contra ei, dar mergem cu gândul de a ne întoarce la Constanța cu rezultat pozitiv.
În momentul acesta n-avem 7 jucători. 5 sunt plecați la Jocurile Olimpice, iar doi sunt accidentați - Artean și Casap. La sfârșit de pregătire s-au accidentat. Sperăm să revină cât mai repede. Artean, mai repede, Casap, după o lună. A fost o pregătire bună, la munte. Până în septembrie ne vom completa lotul pentru a aborda acest an", a declarat Hagi la conferința de presă.

Ce spune Hagi despre jucătorii lăsați la Jocurile Olimpice

Rădoi a avut destul de multe probleme când vine vorba de alcătuirea lotului pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. Lotul Olimpic a avut parte de mai multe modificări pe parcurs, din cauza deciziilor cluburilor de a nu-I lăsa pe fotbaliști să participe. Unii dintre ei s-au aflat chiar în cantonamentul de la Mogoșoaia, dar au trebuit să plece.
În timp ce Gică Hagi a decis să lase 5 fotbaliști la Tokyo. Acesta a vorbit și despre această decizie.
"Cei care am jucat la națională cred că asta simțim. La mine s-a văzut acest lucru. Chiar dacă ar trebui să lăsăm un număr important de jucători... e o șansă unică pentru jucători să ajungă acolo (n.r - la Jocurile Olimpice) și să aibă o trăire și un sentiment aparte. Sperăm ca ca ei să facă rezultate bune, cel puțin cei din România.
Noi așa ne-am comportat, clubul nostru așa a făcut. Asta a fost linia noastră. Echipa nu stă în 5 jucători, nu stă în jucătorii de la Olimpiadă. Echipa are un lot de 20 și ceva de jucători. Asta cu slăbitul echipei e un alibi și mie nu-mi plac alibiurile. Eu le doresc din toată inima să aibă succes, să facă bine și jucătorii noștri să fie protagoniști, să facă meciuri foarte bune.
Adrian Petre, Jefte, Purece, care a venit mai târziu. Ni i-am dorit mai devreme, dar s-a întârziat, sunt puțin în urmă. Încercăm să-i aducem într-o stare foarte bună. Răbdare cu ei, la început. Echipa, din septembrie, va arăta foarte bine. Suntem de câteva săptămâni împreună, au fost schimbări destul de multe în această vară, dar sunt optimist, suntem pe drumul cel bun", a încheiat Hagi.
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00