Nou-promovata FC U Craiova, formația antrenată de Adrian Mutu, a obținut a doua victorie în Liga 1. Oltenii au obținut o victorie importantă cu Academica Clinceni, la capătul unui meci pe care l-au dominat.
Ilie Poenaru a avut un parcurs bun sezonul trecut cu Academica Clinceni, reușind să intre în play-off și să se claseze pe poziția 5 la final. Însă, în această stagiune, formația antrenată de Poenaru nu se descurcă deloc la fel și are înfrângeri pe linie. Nu au reușit să acumuleze niciun punct și ocupă ultimul loc.

FC U Craiova a câștigat 2-1 în deplasarea de la Clinceni

Romanian Liga I
Dan Petrescu, discurs dur la adresa arbitrajului, după victoria CFR-ului cu CSU Craiova
ACUM 15 ORE
Craiova a început tare partida și în minutul 12 a avut deja prima acțiune periculoasă, prin Sidibe. Clinceni a avut o ocazie importantă în minutul 21, dar Vellios a irosit o pasă foarte bună pe care a primit-o și a trimis peste poartă. Replica oltenilor a venit imediat, în minutul 27. Sidibe a reușit de această dată să trimită mingea în plasă, după ce a profitat de o intervenție ratată a lui Holzmann. Înainte de pauză, Craiova a majorat diferența și a intrat la pauză cu 2-0. Baeten a fost marcatorul.
În repriza a doua, Poenaru a făcut rapid 4 schimbări încercând să schimbe jocul favorabil oltenilor. În minutul 62 au avut o ocazie, însă Achim nu a prins cadrul porții și a trimis peste. Academica Clinceni a revenit în joc și început să pună tot mai multă presiune, dar fără ocazii importante. Nu au avut niciun șut pe poartă până în minutul 84 când au reușit să reducă din diferență. Chandraov a marcat un gol din corner și a readus speranțele Clinceniului. Însă golul a venit prea târziu și nu au mai avut timp să schimbe soarta partidei. Cele trei puncte au mers la Craiova.
FC U Craiova ocupă poziția 5 în clasamentul live al Ligii 1.
Romanian Liga I
CFR Cluj, prima victorie după revenirea lui Petrescu! O fază fixă a decis derby-ul cu CSU Craiova
ACUM 16 ORE
Romanian Liga I
Mircea Rednic, prima reacție despre posibila revenire la Dinamo! Care e stadiul negocierilor
ACUM 19 ORE