Trupa lui John Ene are mai multe cazuri de COVID în lot, dar și jucători care nu pot evolua din cauza unor probleme medicale.
Meciul dintre Clinceni și Farul se va disputa joi, 17 februarie, de la ora 20:00. Ilfovenii sunt puternic afectați de problemele financiare, fiind nevoiți să dispute restul sezonului cu jucători din propria academie, după numeroasele plecări din această iarnă.
Clinceni este pe ultimul loc în Liga 1, cu 11 puncte după 22 de etape.
Romanian Liga I
CFR bagă echipa a 2-a în duelul cu FCSB, din ultima etapă! Cristi Balaj a explicat decizia
ACUM 2 ORE
CITEȘTE ȘI:

Clinceni – Farul, amânat

Directorul sportiv al Academicii Clinceni, Augustin Călin, a precizat că au mai fost confirmate alte trei cazuri de COVID în rândul jucătorilor, prin urmare, nu se găsesc 13 jucători apți, dintre care un portar.
"Avem trei noi jucători testați pozitiv cu COVID, plus preparatorul fizic. Nu cred că putem găsi 13 să-i trecem pe foaie", a spus Augustin Călin, pentru Digi Sport.
Președintele Farului, Gică Popescu, a precizat pentru sursa citată că această amânare a fost premeditată de la începutul săptămânii, iar în consecință, echipa sa va solicita câștigarea meciului cu 3-0 și retragerea licenței ilfovenilor: "Eu știam de acum două zile că nu se va juca, de aceea am ieșit public și am spus acest lucru. Am tras un semnal de alarmă crezând că vor renunța la plan, dar se pare că nu s-a întâmplat acest lucru. S-a întâmplat exact ce am spus, au apărut trei infectați, dintre care un portar.
Azi dimineața am primit un document de la LPF prin care ne-a fost comunicat că meciul s-a amânat pentru 17 februarie. Această amânare a fost premeditată de la începutul săptămânii. Putem să-i înțelegem pe cei de la Clinceni, cu toate că nu e normal ce au făcut, culpa e la Ligă, pentru că tratează competiția cu dispreț.
Am contestat deja, cerem câștigarea meciului cu 3-0 și retragerea licenței celor de la Clinceni", a spus Gică Popescu, la Liga Digisport.
Farul Constanța se află pe locul 6, cu 35 de puncte după 22 de etape, reușind să o învingă pe U Craiova 1948 cu 3-2, în etapa trecută.
De cealaltă parte, Academica Clinceni a pierdut meciul de la Mioveni, scor 1-3 și este principala candidată la retrogradare.
Romanian Liga I
Dusan Uhrin Jr a prefațat meciul tur dintre Dinamo și U Cluj, în barajul pentru Liga 1
ACUM 5 ORE
Romanian Liga I
Farul Constanța, meci amical cu trupele NATO. Cum s-a terminat partida
ACUM 5 ORE